Pajūryje prie vairo sulaikyti trys neblaivūs vairuotojai atsidūrė areštinėse

Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai savaitgalį ypač didelį dėmesį nukreipė į pajūrį ir kitas kurortines vietas, stengdamiesi užtikrinti, kad automobilių nevairuotų nuo alkoholio ar kitų psichiką veikiančių medžiagų apsvaigę asmenys.

Tačiau pramogauti, linksmintis ar ilsėtis ilgąjį savaitgalį vykę vairuotojai svaigalų nevengė. Policijos pareigūnai į areštines uždarė tris neblaivius vairuotojus, skelbia Klaipėdos apskrities policija.

Šeštadienį, apie 20.35 val., Klaipėdos rajone, Kalotės kaime, patikrinus automobilio „Mitsubishi“ vairuotojo blaivumą, 1979 m. gimusiam vyrui nustatytas 2,30 prom. neblaivumas.

Apie 16.08 val. Palangoje, kelyje A13, ties 9 kilometru, patikrinus automobilio „SAAB“ 1959 m. gimusio vairuotojo blaivumą, jam nustatytas 2,09 prom. neblaivumas.

Sekmadienio naktį, apie 03.01 val., Klaipėdoje, Minijos gatvėje, 1999 m. gimęs vyras, vairuodamas automobilį „Mersedes Benz“, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į kelkraštyje stovėjusias tris transporto priemones ir kelio ženklą. Iš įvykio vietos jis pasišalino, bet buvo sulaikytas, jam nustatytas 2,27 prom. neblaivumas.

18:01, balandžio 24 d.