Į skyrių susibūrė Palangos Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ nariai

Vakar, balandžio 6 d., „Mūzos“ viešbučio konferencijų salėje įvyko Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Palangos skyriaus steigiamasis susirinkimas. Jo metu įkurtas skyrius, šiuo metu vienijantis 54 narius. Gausiai susirinkę nariai suformavo skyriaus struktūrą. 

Skyriaus pirmininke išrinkta Elena Kuznecova, Palangos miesto tarybos narė, frakcijos „Vardan Palangos ir Lietuvos“ pirmininkė. Pavaduotojais patvirtinti Šventosios bendruomenės pirmininkas ir Palangos miesto tarybos narys Domininkas Jurevičius, Reda Valinskienė ir Mykolas Rimkus. Į skyriaus Valdybą išrinkta 11 skyriaus narių. Joje – aktyvūs ir gerai žinomi palangiškiai bendruomenės nariai: Stintų ordino įkūrėjai ir šventės „Palangos stinta“ organizatoriai Klaidas Pakutinskas ir Gintaras Sičiūnas, plaukimo trenerė Židrūnė Budrienė, veterinarijos gydytojas Vidmantas Urbonovič, šventojiškiai verslininkas Egidijus Budginas, pedagogė Danutė Petkienė ir kiti nariai, pasiryžę dirbti Palangos miestui ir jo gyventojams.

Susirinkime dalyvavo ir susirinkusius pasveikino Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininkas, buvęs Premjeras ir didelis Palangos mylėtojas Saulius Skvernelis. 

Tarp gausaus skyriaus narių yra įvairių profesijų atstovų: medikai, pedagogai, finansininkai, verslininkai ir kiti. Aktyvūs bendruomenės nariai, norintys bendrai dirbti vardan Palangos, kviečiami prisijungti prie naujos politinės jėgos kurorte.

Kontaktai: Palangos skyriaus pirmininkė Elena Kuznecova, tel. 8 686 19588, el. p. vocenzuk@gmail.com.  

18:01, balandžio 24 d.