Šventosios miesto gyventojai ir svečiai energingai išvarė žiemą ir sėkmingai pasitiko pavasarį ir šilumą

Nuotraukos: Radvilė Kucevičiūtė

Šventosios aikštėje netrūko mielinių blynų, šokių, muzikos ir puikios nuotaikos. Tokios triukšmingos ir galingos eisenos miestas dar nebuvo matęs. Kanapinis su šventojiškių pagalba nugalėjo lašininį ir pakvietė pavasarį į mūsų širdis ir kiemus. 

Palangos kultūros ir jaunimo centras dėkoja Šventosios bendruomenei, kuri prisidėjo prie šios šventės, skyrė laiko ir idėjų, jog miesto šventė taptų smagi kiekvienam. Už visakeriopą pagalbą dėkojame seniūnaitei Olgai Dejienei, už priekabą - Vytautas Kryževičius, už kepyklą - Ernestas Sprogis, Morės karkasas - UAB Jurmedis, Morės kelione aplink miestą pasirūpino - Ruslanas Abdulajevas, pyragaičiais vaišino - tarybos narys Domininkas Jūrevičius, blynus prikepė - Mažoji Armėnija ir šaunioji savanorė Neringa Užomerskienė ir visiems kitiems prisidėjusiems. 

Taip pat norime padėkoti, jog taip greitai sureagavote į mūsų prašymą prisidėti prie visos Lietuvos iniciatyvos ir nemažai paaukojote rūbų, batų, daiktų.  Šventosios gyventojai vieningi ir tas gėris bei šiluma jautėsi visą dieną. Dėkojame.  

18:01, balandžio 24 d.