„Red Bull 211” kviečia išbandyti jėgas irkluojant, bėgant ir minant Kuršių nerijoje

Žolinių savaitgalį, o tiksliau, rugpjūčio 14 dieną, Kuršių nerijoje vyks neeilinis sporto įvykis – komandinės estafetės „Red Bull 211“ debiutas. Dalyvavimas varžybose nemokamas, registracija atvira, o jų dalyviai plauks baidarėmis jūra, bėgs ir mins dviračius kopomis bei miško takais.

Nemokamai registruotis į komandinę estafetę „Red Bull 211“ jau galima visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt

Į šias varžybas tilps tik ribotas komandų po keturis žmones skaičius. Kiekviena komanda kiekvienai užduočiai galės išrinkti tinkamiausius ir stipriausius kandidatus – porą irkluotojų, dviratininką ir bėgiką. O tuomet beliks įveikti iššūkius ir parodyti, ką moka.

Pirmiausiai ties Nidos paplūdimiu startuos irkluotojai, kurie 9 km irkluos jūra palei pliažą. Tuomet estafetė bus perduota dviratininkams, kuriems teks įveikti 30 kilometrų miško takų. Galiausiai ateis eilė bėgikams, kurių 10 km ilgio trasa atves juos atgal iki Nidos (ir truputėlį už jos). Laimės komanda, kurios bendras užduočių įveikimo laikas – pats trumpiausias.

„Visų trasų sudėtingumas parinktas toks, kad jas įveiktu ir paprasti sporto mėgėjai, o trikovę sudaro sporto šakos, kurias laisvalaikiu propaguoja ir mėgsta didžioji dalis Lietuvos gyventojų“, – pasakojo renginio organizatoriai.

Dalyviai galės mėgautis ne tik mėgstama sporto šaka, bet ir unikaliu, bene gražiausiu Lietuvos kraštovaizdžiu. Ir tikėtinu žiūrovu dėmesiu, mat renginys suplanuotas Žolinių savaitgalį, kuomet Kuršių nerijoje yra itin gausu lankytojų ir pusiasalio svečių. 

Galiausiai, varžybų laimėtojai laimės dalyvių kelialapį į unikalų sprintą „Red Bull 400“, kuriame pasaulio ištvermingiausieji bėgs 400 metrų įkalne, kuri vietomis sieks net 37 laipsnius. Savaime suprantama, kad jų kelionės išlaidomis bei gerai praleistu laiku bus pasirūpinta.

18:01, balandžio 24 d.