Vakcinavimo nuo COVID-19 ligos informacija asmenims, kurių gyvenamoji vieta deklaruota ne Palangos miesto savivaldybėje ar šeimos gydytojas yra kitoje savivaldybėje

Pasiskiepyti nuo COVID-19 ligos norintys LR sveikatos apsaugos ministro įsakymu nustatytoms prioritetinėms grupėms priklausantys asmenys, kurių gyvenamoji vieta deklaruota ne Palangos miesto savivaldybėje ar šeimos gydytojas yra kitoje savivaldybėje, turėtų registruotis telefonu Nr. 8 687 44 267 ir nurodyti savo vardą, pavardę bei kitą informaciją, kuri reikalinga vakcinaciją organizuojančioms asmens sveikatos priežiūros įstaigų (ASPĮ) specialistams.

Palangos miesto savivaldybės administracijos savivaldybės gydytojas kiekvieną penktadienį proporcingai paskirstys asmenų skaičių vakcinaciją organizuojančioms ASPĮ.

Vakcinaciją organizuojančios ASPĮ, gavusios skiepijamų asmenų sąrašą, paskirs konkrečius asmenų atvykimo į asmens sveikatos priežiūros įstaigą laikus, susisieks su skiepytis sutinkančiu asmeniu ir informuos apie atvykimo laiką.

Gyventojams, kurių gyvenamoji vieta deklaruota Palangos miesto savivaldybėje ir kurių šeimos gydytojas yra Palangos miesto savivaldybėje, norintiems pasiskiepyti nuo COVID-19 ligos, patiems į asmens sveikatos priežiūros įstaigą kreiptis nereikia - jie sulauks atsakingo specialisto telefono skambučio.

Šiuo metu Palangoje vakcinuojami 80 metų amžiaus ir vyresni gyventojai.

18:01, balandžio 24 d.