Renginys šį savaitgalį Palangoje, kurio jokiu būdu nepraleis mados ir grožio mylėtojai

Praėjusį savaitgalį pirmoji šiais metais praūžusi grožio ir mados mugė buvo tokia aktyvi, jog jokiu būdu nerekomenduojama praleisti ir šios, šį šeštadienį, liepos 11 dieną, vyksiančios "Design for life" mugės. Sporto g. 3 įsikūrusioje Palangos sporto arenoje lankytojų lauks ne tik grožio ir mados prekių atstovai, bet ir nemokamos pramogos. Tad net ir esant vėsesniems orams, pajūryje šį savaitgalį tikrai bus ką veikti.

Norimų prekių mugėje atras kiekvienas

Didžiausioje nemokamoje mados ir grožio mugėje lankytojai bus laukiami nuo 12 iki 19 valandos. Čia, Palangos sporto arenoje lankytojų lauks išskirtiniai mados prekių ženklai, naujausios kolekcijos, stilingi rankų darbo aksesuarai, tekstilės gaminiai, grožio produktai, išskirtiniai kvapai, apranga vaikams. Lankytojai galės išvysti ir lietuviškų prekių ženklų gausą bei įsigyti ir užsienio kūrėjų prekių -  iš Bulgarijos, Lenkijos, net ir iš Balio salos. Taip pat bus galima pasisemti idėjų įvairiems interjero sprendimams, o norimas detales - įsigyti ir papuošti savo namus. Mugėje galėsite rasti nuo stilingo sportinio kostiumo, skirto pasivaikščiojimui prie Baltijos jūros iki suknelės, kurią galėsite vilkėti einant šventinės vakarienės.

Išbandykite nemokamas pramogas

O svarbiausia, jog kaip smagiai praleisti laiką grožio ir mados mugėje atras tiek suaugusieji, tiek vaikai, nes kol suaugusieji vaikščios po mugę, domėsis mados ir grožio prekių tendencijomis – mažieji galės smagiai pramogauti jiems specialiai įrengtoje nemokamoje batutų zonoje. Taip pat nemokamai išragauti ledų ir cukraus vatos, kuriuos Palangos miesto gyventojams bei miesto svečiams dovanoja mugės organizatoriai.

Laukia išties smagus ir įdomus renginys visai šeimai!

Madą, grožį bei pramogas žadantis renginys „Design for life“ visų lankytojų lauks šeštadienį, liepos 11 dieną nuo 12 iki 19 val. ,,Palangos Sporto arenoje’’, Sporto gatvė 3. Papildoma informacija: info@festivus.lt arba kontaktiniu telefonu +37067042441.

18:01, balandžio 24 d.