Palangiškis prašo vietos verslininkų būti sąmoningais ir nekviesti poilsiautojų karantinuotis Palangoje

Kreipimąsis į miesto merą Šarūną Vaitkų, bei verslininkus kurie užsiema trumpalaike būsto nuoma.

Gerb. mere, prašau Jūsų, savo ir palangiškių vardu paraginti būsto nuoma užsiemančius verslininkus būti sąmoningais, nesinaudoti nelaime savanaudiškoms paskatoms ir nekviesti "poilsiautojų" karantinuotis mūsų mieste. Žmonėms trūksta suvokimo apie situacijos svarbą, jiems būtina kartoti.

Mieli verslininkai, dėl kelių uždirbtų €€ kviečiate potencialias viruso grėsmes į mūsų miestą. Kavinės ir barai nedirba, "poilsiautojams" čia nėra ką veikti, apart to, kad storint Jūsų pinigines ir užgrūsti parduotuves. Šiuo metu daug grįžtančių iš užsienio, iš pavojingiausių šalių, jie grįžta iš pavojingiausių šalių.

Nuomuotojai, jei ir toliau šitaip neatsakingai elgsitės, vasarą galėsite nuomuoti savo būstus katėms nes virusas išplis tiek, kad sedėsime namuose jau priverstinai.

Nepamirškime, mūsų mieste gyvena labai daug senjorų, o jie yra didžiausioje rizikos grupėje, jei nerūpite sau, pamąstykite apie kitus, nelikite abejingi.

Tai yra tik šio greitai plintančio viruso pradžia, padėkime suvaldyti šį siaubą, tai galime padaryti kiekvienas mūsų - sąmoningumu.

18:01, balandžio 24 d.