Nemokama cukraus vata, ledais ir batutais viliosianti mugė - jau šį šeštadienį

Rugpjūčio 17 Palangos miesto gyventojams ir svečiams ketina būti tikrai įspūdinga. Šį šeštadienį į miestą atvyksta didžiausia nemokama mados ir grožio mugė ,,Design for life’’. Palangos Sporto arenoje, Sporto g.3, po vienu stogu bus galima rasti virš 100 prekės ženklų ir gausybę nemokamų pramogų. Nuo 12 iki 20 valandos vyksianti mugė vilios ne tik apsipirkti, bet ir nemokamai vaišintis cukraus vata ir ledais bei pramogauti batutuose.

Nuo drabužių iki kosmetikos

Rugpjūčio 17 dieną, nuo 12 iki 20 valandos  Palangos Sporto arenoje rasite ne tik išskirtinių rankų darbo gaminių, papuošalų, šaunių ir nematytų aksesuarų, naujausių drabužių kolekcijų, avalynės, tekstilės gaminių, prekių vaikams ar interjero detalių, bet ir sutiksite kosmetikos bei sveikatingumo rekomendacijų.

Kūrėjai  siūlys  drabužius, bet ir aksesuarus, tebins interjero detalėmis namams, grožio priemonių atstovai rekomenduos, kokius  Jums tinkamus produktus įsigyti  bei pamalonins kvapais ir aromatais.

Vilios nemokamos atrakcijos

Sporto gatvėje 3 vyksianti nemokama mugė bus aktuali visoms amžiaus grupėms.  Nuo 12val. prasidėsiančio renginio metu bus nemokamai vaišinama ir cukraus vata bei ledais. Mažuosius lankytojus linksmins specialiai įrengti  batutai, kuriuose vaikai pramogauti galės visiškai nemokamai.

Renginys vyks iki vakaro

Norite ilgiau pamiegoti šeštadienį, bet ir suspėti į renginį? O galbūt Jums aktualiau daugiau laiko praleisti pajūryje ir pasilepinti saulės voniomis? Ne bėda.  Mados ir grožio mugės ,,Design for life’’ vyks visiems itin patogiu laiku – nuo 12 iki 20 valandos vakaro.  Ilgas darbo laikas suteiks galimybę neskubant įdėmiai apžiūrėti visų prekės ženklų pateikiamas naujienas, papramogauti atrakcionuose, pasivaišinti cukraus vata ir ledais.

Įvairiausių staigmenų žadantis renginys „Design for life“ visų lankytojų lauks  rugpjūčio 17 dieną ,,Palangos Sporto arenoje’’Sporto gatvė 3. Papildoma informacija: festivus.lt arba kontaktiniu telefonu +370 67042441.

18:01, balandžio 24 d.