Gegužės mėnesio horoskopas visiems ženklams

Paskutinį pavasario mėnesį visiems Zodiako ženklams patartina susikoncentruoti į socialinius santykius. Jų sėkmę darbe, kūrybos ir meilės srityje, net sveikatą lems gebėjimas bendrauti su kitais žmonėmis, įsiklausyti, suprasti ir atleisti. Mylėkite kitus ir save!

AVINAS

Gegužės mėnesį Avinui lengvai seksis rasti įtaigių žodžių savo mintims ir jausmams išreikšti. Tai bus palankiausias metas literatūrinei veiklai ir kūrybai. Jam seksis bendrauti su žmonėmis, vesti derybas ir prisipažinti mylint. Šeimą sukūrusiems Avinams rekomenduojama daugiau dėmesio skirti vaikams, nes šį mėnesį jie sugebės geriau surasti bendrą kalbą, tapti artimesni ir padėti jiems pasiekti geresnių mokymosi rezultatų. Avinui nederėtų tuščiai švaistyti laiko, kiekvieną minutę jis turi stengtis praleisti prasmingai. Palanku pradėti mokytis naujų dalykų, pasirūpinti kvalifikacijos kėlimu ar susirasti naują laisvalaikio pomėgį. Patartina vengti neplanuotų išlaidų, atsisakyti stambių pirkinių bei investicijų ir pataupyti pinigus. Jų tikrai prireiks.

Palankios gegužės dienos: 2, 3, 9, 10, 13, 18, 25, 26, 27.

Nepalankios gegužės dienos: 1, 8, 11, 15, 20.

JAUTIS

2019 metų gegužės mėnuo Jaučiui bus sėkmingas, tačiau jo laimėjimai labai priklausys nuo sugebėjimo bendrauti su žmonėmis ir pasirengimo su jais dalytis ir padėti kitiems. Jaučiui patartina paskutinį pavasario mėnesį stengtis kuo mažiau būti vienam, kitaip jis gali susirgti ilgalaike depresija. Po darbo jam verčiau pavaikščioti po parduotuves, kad nereikėtų sėdėti namuose. Nedideli pirkiniai ir smulkios dovanėlės sau ir artimiesiems pakels jo nuotaiką. Šeimą sukūrusiems Jaučiams teks išleisti didesnes sumas vaikams, kad galėtų juos tinkamai lavinti, auklėti ir gražiai aprengti. Jų santykiai su antrąja puse bus darnūs.

Palankios gegužės dienos: 2, 6, 7, 9, 15, 16, 18, 19, 21, 26, 27.

Nepalankios gegužės dienos: 1, 4, 5, 8, 10, 12, 13, 17, 20 ,22.

DVYNIAI

Gegužės mėnesį Dvyniams seksis mokslai, bet koks su informacija susijęs darbas. Jie kaip niekad galės lengvai reikšti mintis ir stebinti pašnekovus iškalbingumu. Dvyniai galės drąsiai siųsti prašymus, anotacijas, straipsnius, pasiūlymus ir tikėtis palankaus įvertinimo. Žinoma, seksis rašytojams ir poetams. Savęs dar nespėjusiems realizuoti kūrybingiems Dvyniams patartina pradėti piešti ar išbandyti savo vaidybinį talentą. Gegužės mėnuo bus palankus tiems, kurie išsirengs į kelionę, pradės mokytis naujų dalykų, lankys kursus, užsiims savišvieta. Dvyniai galės lengviau užmegzti kontaktus su žmonėmis ir sužadinti simpatiją, todėl ir meilės reikaluose nesėkmių tikimybė labai menka.

Palankios gegužės dienos: 1, 2, 9, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 22, 23, 27, 29.

Nepalankios gegužės dienos: 3, 5, 12, 18.

VĖŽYS

Gegužės mėnesį Vėžiui nepatartina priimti jokių labai svarbių sprendimų, imtis didelių permainų, iš pagrindų keisti gyvenimo būdo, kraustytis į kitą būstą, keisti darbo. Visur jam gresia didelė tikimybė suklysti ar būti kitų apgautam. Šis laikotarpis palankus kasdieniams darbams ir trumpalaikiams interesams. Geras laikas išvykti pakeliauti ar pailsėti šiltų kraštų kurorte. Vėžiui derėtų atsipalaiduoti, daugiau bendrauti su brangiais žmonėmis, šeima, užsiimti buities darbais ir namų tvarkymu. Kai Vėžys atsipalaiduos, ims atsainiau žiūrėti į rūpesčius ir problemas, jam pradės sektis meilės srityje. Vienišam šio ženklo atstovui bus didelė tikimybė sutikti savo išsvajotą gyvenimo partnerį, o šeimą sukūrusio Vėžio jausmai antrajai pusei įsiliepsnos iš naujo.

Palankios gegužės dienos: 1, 2, 3, 9, 10, 11, 15, 16, 19, 22, 25, 29.

Nepalankios gegužės dienos: 4, 5.

LIŪTAS

Gegužės mėnesį Liūtas bus kupinas optimizmo ir teigiamų emocijų. Jis nesunkiai įveiks visus sunkumus, su kuriais teks susidurti darbe. Dauguma problemų, kurios kankino jį anksčiau, atrodys nereikšmingos.Liūtas šį mėnesį galės surasti atsakymus į jam svarbius egzistencinius klausimus, kurių ieškojo seniai. Kad pasiektų sėkmę, jam tereikės pasinaudoti savo žavesiu, artistiniais sugebėjimais ir humoro jausmu.Gegužės mėnuo Liūtui bus puikus ir ypač tinkamas ateities planams kurti. Jam seksis bendrauti su žmonėmis. Šį mėnesį jis nestokos priešingos lyties dėmesio.

Palankios gegužės dienos: 1, 2, 3, 4, 7, 10, 15, 16, 19, 22, 25, 29.

Nepalankios gegužės dienos: 5, 6, 9, 11, 12, 18.

MERGELĖ

Gegužės mėnuo bus labai produktyvus tiems šio ženklo atstovams, kurie dirba savarankiškai, turi savo verslą ar užsiima kūryba. Mergelei patartina analizuoti kitų sėkmingų savo profesijos atstovų gyvenimus ir veiklos būdus, kad gautų naujų impulsų ir idėjų sau. Šios atneš jai papildomą pelną ir pripažinimą. Nesavarankiškai dirbančioms Mergelėms šis mėnuo nebus toks palankus. Joms reikia atsargiai bendrauti su viršininkais, iš anksto pasverti kiekvieną žodį ir visaip stengtis išvengti konfliktų. Žvaigždės pataria Mergelei daugiau dėmesio skirti sveikatai, stengtis reguliariai ilsėtis, gerai išsimiegoti ir sveikai maitintis, o sunegalavus, – nenumoti ranka į ligą ir kreiptis į šeimos gydytoją.

Palankios gegužės dienos: 2, 5, 7, 14, 18, 22.

Nepalankios gegužės dienos: 3, 8, 9, 10, 11, 15, 20.

SVARSTYKLĖS

Gegužės mėnesį Svarstyklės turės šansų sėkmei, tačiau joms seksis dirbti ir užbaigti tik seniai pradėtus darbus. Naujų didelių projektų imtis neverta. Šis mėnuo bus palankus kūrybiniais darbais užsiimantiems šio ženklo atstovams, taip pat dirbantiems valdymo, reklamos, pramogų, programavimo ir prekybos sferose. Visiems kitiems patartina verčiau pailsėti ir išvykti atostogauti, tik jokiu būdu nekurti grandiozinių planų, nesudarinėti ilgalaikių sutarčių, atidėti brangius pirkinius ir stambias finansines operacijas.

Gegužį Svarstyklėms patartina tobulinti bendravimo įgūdžius, būti taktiškoms, malonioms ir stengtis atidžiai išklausyti pašnekovus, nes tokiu būdu galės gauti vertingų patarimų ir naudingos informacijos. Vėliau tai padės joms iškilti, išgarsėti ar praturtėti, priklausomai nuo to, ko konkretus žmogus labiausiai trokšta.

Palankios gegužės dienos: 9, 10, 11, 12, 15, 19, 21, 25, 29.

Nepalankios gegužės dienos: 1, 2, 3, 8, 14, 18, 23.

SKORPIONAS

Gegužės mėnesį Skorpionui patartina vengti vienumos, nesėdėti vakarais namuose ir sąmoningai stengtis, kuo daugiau bendrauti su žmonėmis. Pats laikas prisiminti senus draugus, aplankyti gimines, sustiprinti ryšius su artimaisiais. Šį mėnesį Skorpiono laukia įdomūs susitikimai ir naujos netikėtos pažintys. Jam derėtų būti maloniam ir atidžiai įsiklausyti į kitų žmonių nuomonę. Mat iš pokalbių jis gali sužinoti labai vertingos informacijos, kuri jam padės pagerinti gyvenimo kokybę. Gegužį Skorpionas gali drąsiai rizikuoti norėdamas priimti nestandartinį problemų sprendimą ar įgyvendinti beprotiškai drąsią idėją. Rizika jam pasiteisins. Jei Skorpionas turi savo verslą, šis mėnuo bus palankus jam plėsti, reklamai atnaujinti, naujoms investicijoms.

Palankios gegužės dienos: 1, 2, 3, 5, 6, 10, 12, 15, 16, 20, 23, 24.

Nepalankios gegužės dienos: 4, 7, 8, 11, 13, 19.

ŠAULYS

Gegužį Šauliui patartina stengtis daugiausia dėmesio sutelkti į santykius su jį supančiais žmonėmis. Jam derėtų per pokalbius su kitais demonstruoti ypatingą susidomėjimą tuo, ką kalba pašnekovas, tai padės jam sustiprinti autoritetą ir pelnyti kitų pagarbą. Šis mėnuo bus palankus dirbantiems su žmonėmis, nevengiantiems pasimokyti ir linksmo būdo Šauliams. Jie galės surasti sau tinkamą gyvenimo ar verslo partnerį, bendražygį siekiant kilnių tikslų. Šeimą sukūrusių Šaulių antrosios pusės reikalaus ypatingo dėmesio sau, tačiau neverta jų nuvilti. Kitaip per barnius ir konfliktus jie negalės pasidžiaugti pavasariu. Savaitgalius tiesiog būtina praleisti su šeima. Poilsis gamtoje padės atgauti jėgas, pasisemti naujos energijos ir išvengti ligų, kurios grės dėl nusilpusio imuniteto.

Palankios gegužės dienos: 2, 5, 8, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 20, 21, 25, 26, 27, 28.

Nepalankios gegužės dienos: 1, 3, 7, 16, 18.

OŽIARAGIS

Ožiaragis gegužės mėnesį jaus savotišką emocinį pakilimą, tačiau jam patartina per daug nesidžiaugti išaugusiais sparnais ir nepamesti galvos. Ožiaragiui derėtų dalytis su draugais ir artimaisiais savo idėjomis ir planais. Jie galės duoti naudingų patarimų ir padės išsikapstyti iš keblių situacijų, į kurias įsipainios apdairumą praradęs Ožiaragis. Nors bus daugybė nesklandumų, darbe jam seksis, todėl didelė tikimybė sulaukti paskatinimo, premijos, apdovanojimo ar net paaukštinimo. Daug šansų įsidarbinti šį mėnesį turės tie, kurie seniai ieško darbo ar svajoja pakeisti senąjį į geresnę vietą. Ožiaragiui patartina susirūpinti mityba, pereiti prie sveiko gyvenimo būdo ir būtinai sportuoti, nes jo sveikata gali rimtai pašlyti dėl nepakankamo rūpinimosi savo kūnu.

Palankios gegužės dienos: 1, 2, 5, 9, 10, 15, 20.

Nepalankios gegužės dienos: 3, 8, 11.

VANDENIS

Ar gegužės mėnuo bus geras Vandeniui, priklausys nuo jo socialumo ir gebėjimo bendrauti su žmonėmis. Jam patartina stengtis būti atidesniam ir atlaidesniam, neprimesti kitiems savo nuomonės ir mokytis atidžiai išklausyti pašnekovą. Jeigu jo santykiai su kolegomis bus draugiški ir malonūs, profesiniai jo reikalai klostysis gerai. Vandeniui kils nemažai gerų idėjų. Jeigu jis jų neignoruos ir rūpestingai stengsis įgyvendinti, tai sugebės pagerinti materialinę padėtį. Šį mėnesį jis gali atrasti naujų interesų ir laisvalaikio užsiėmimų. Gegužis Vandeniui bus palankus aktyviam poilsiui su antrąja puse. Galimos neplanuotos išlaidos, jei Vandenis leis sau atsipalaiduoti. Jis turėtų vengti rizikingų sandorių, ilgalaikių sutarčių pasirašymą ir stambias investicijas atidėti vėlesniam laikui. Naujų sveikatos problemų neturėtų kilti, bet reikės saugoti nervų sistemą, kad stresai jos nenualintų, ir reguliariai ilsėtis.

Palankios gegužės dienos: 5, 6, 8, 10, 15, 16, 17, 21.

Nepalankios gegužės dienos: 2, 9, 11, 19.

ŽUVYS

Gegužės mėnesį Žuvys turi stengtis nepasiduoti liūdesiui, vyti šalin negeras mintis ir sąmoningai stengtis mąstyti pozityviai. Kitaip joms grės depresinės nuotaikos, kurios gerokai apniukintų paskutinį pavasario mėnesį. Šis laikas bus palankus tiems Žuvų ženklo atstovams, kurie užsiima kūryba, darbuojasi pramogų sferoje arba tvarko buhalteriją. Šie asmenys sulauks įdomių pasiūlymų, kurie gali smarkiai pagerinti jų materialinę padėtį. Susituokusių Žuvų santykiai su antrąja puse bus geri. Namuose vyraus taika ir ramybė. Deja, ramybė dominuos ir vienišų Žuvų namuose, todėl joms patartina neužsidaryti tarp keturių sienų, pramogauti ir mėgautis gyvenimu. Finansinė jų padėtis išliks stabili, o sveikata tiesiogiai priklausys nuo emocinės būsenos. Juk ne veltui sakoma, kad visos ligos – nuo streso.

Palankios gegužės dienos: 1, 2, 5, 6, 8, 10, 19, 22.

Nepalankios gegužės dienos: 3, 4, 11, 12, 13.

18:01, balandžio 24 d.