Palangos vasaros parko uždarymas – viskas palangiškiams ir viskas nemokamai

Ateinantį ketvirtadienį bei penktadienį populiarusis Palangos vasaros parkas vėl pakvies palangiškius nemokamai pramogauti – jau tampa tradicija, jog uždarant šiltąjį metų sezoną šios pramogų oazės įkūrėjas ir savininkas Dainius Drungilas dovanoja galimybę ir dideliems, ir mažiems pabūti kartu ir linksmai praleisti laiką.

„Norime parodyti, kad J.Basanavičiaaus gatvė – ne vien popsinių pramogų vieta, ši alėja puikiai tinka ir šeimoms kartu turiningai leisti laiką“, - teigė Vasaros parko įkūrėjas D.Drungilas

Kviečia pramogauti nemokamai

„Visą vasarą miestiečiai intensyviai dirbo ir neturėjo galimybių daugiau dėmesio skirti savo atžaloms. Tad tradiciškaikviečiame kartu uždaryti šiltąjį metų sezoną, papramogauti kartu su savo vaikais ar anūkais. Kviečiami ir moksleiviai ar darželinukai su savo pedagogais“, - sakė didžiausio Lietuvoje batutų parko sumanytojas D. Drungilas. Jis pasakojo, jog Vasaros parkas nori palangiškiams parodyti ir tai, kaip ūgtelėjo pastarąją vasarą, kokias naujas atrakcijas pasiūlė savo svečiams.

„Be to, norime parodyti, kad J.Basanavičiaaus gatvė – ne vien popsinių pramogų vieta, ši alėja puikiai tinka ir šeimoms kartu turiningai leisti laiką“, - teigė Vasaros parko įkūrėjas.

Dvi ateinančios savaitės dienas – ketvirtadienį bei penktadienį – mažųjų palangiškių lauks galimybė nemokamai papramogauti ant batutų, pažaisti mažąjį golfą, bus galimybė pasikarstyti laipynėmis ar pasivažinėti karuselėmis. Kitaip tariant, visos linksmybės, kokias galima patirti parke, bus parengtos priimti visus norinčius Palangos vaikus ir juos atlydėjusius asmenis. Lauks ir loterija – bus galima laimėti įvairių prizų ir kuponų nemokamai apsilankyti ateinančiais metais.

Taip pat visi norintieji miestiečiai galės nemokamai pasivažinėti dviračiais bei velomobiliais.

Spalio 1 – ąjąlauks senjorų

Šventę D.Drungilas ir jo komandą rengia ir senjorams. Spalio 1 d., kai minima Tarptautinė senjorų diena, visus pageidaujančius papramogauti vyresniojo amžiaus palangiškius nemokamai pavėžins elektromobiliais. Pernai simpatiškieji elektra varomi automobiliukai minint šią dieną buvo itin populiarūs – pasižvalgyti po rudenėjančią Palangą, pabendrauti ir patirti smagių nuotykių panoro per 80 garbių metų vietos gyventojų. Šįsyk pasivėžinti galės ne tik senjorai, bet ir atėjusieji su anūkais. „Palanga – šeimų mietas, tad nepraleiskite progos nuotaikingai praleisti laiką su vaikaičiais“, - kvietė verslininkas.

Suskubkite registruotis iš anksto

D.Drungilas su šypsena prisiminė Tarptautinės vaikų dienos minėjimą ir Vasaros parke kartu su miesto Savivaldybe surengtas linksmybes, kurių metu mažieji galėjo taip pat nemokamai pašėlti ant batutų ir kitose parko pramogų erdvėse. Tądien, anot verslininko, apsilankė beveik tūkstantis mažųjų palangiškių su tėveliais, seneliais, vyresniais broliais ar seserimis, pedagogais. „Turėjome ką veikti sureguliuojant visus neįtikėtinus lankytojų srautus“, -šypsojosi pašnekovas.

Jau dabar akivaizdu, jog ateinančios savaitės nemokamos pramogos taip pat sulauks didelio dėmesio. Jau dabar užsiregistravo nemažai grupių iš įvairių ugdymo įstaigų, kasdien norinčiųjų nemokamai apsilankyti Vasaros parke vis daugėja. D.Drungilas kviečia visus norinčiuosius registruotis iš anksto tel. 8 601 61677 arba elpaštu info@vasarosparkas.lt.

Šią akciją tradiciškai remia seniausias miesto leidinys „Vakarinė Palanga“.

18:01, balandžio 24 d.