Zodiako ženklai, kurių neįmanoma išskirti

123rf nuotr.

Apie tokius sakoma – pora kaip tvora. Jeigu jie susitiko ir nusprendė būti kartu – ne tik kaip mylimųjų pora, bet net ir kaip draugai ar verslo partneriai, – pasaulyje nėra jėgos, kuri sugebėtų juos išskirti. Štai 8 pačios tvirčiausios Zodiako ženklų poros.

Avinas ir Šaulys

Šių ženklų atstovus globoja ta pati stichija – Ugnis. Jeigu jie nusprendžia suvienyti jėgas, pasiekia labai daug. Bendra sėkmė sustiprina jų santykius tiek, kad jie tiesiog nepastebi kitų vyrų ir moterų savo aplinkoje. Paprastai šioje poroje dominuoja Avinas. Šaulį tokia padėtis visai tenkina, juk jis žino, kad jo iniciatyvos visada bus palaimintos, o idėjos realizuotos per patį trumpiausią laiką. Pasitikėjimas ir pagarba asmeninei erdvei daro šią sąjungą tvirtą ir ilgalaikę.

Jautis ir Mergelė

Šie Žemės ženklai astrologiškai idealiai vienas kitam tinka. Tarp jų labai daug bendro, bet labiausiai juos vienija vienodas bendro gyvenimo įsivaizdavimas. Čia nėra vietos audringoms aistroms, užtat abu jaučiasi komfortiškai ir nesijaudina, kad gali tapti išdavystės aukomis. Atvirumas, kraštutinis sąžiningumas ir nuoširdumas daro šią porą stabilią. Jautis ir Mergelė siekia oficialiai įforminti santykius ir daro viską, ką įmanoma, dėl šeimos gerovės.

Dvyniai ir Svarstyklės

Puiki kūrybiška sąjunga, kurią aplinkiniai ne iki galo supranta. Iš šalies atrodo, kad Dvyniai ir Svarstyklės lengvabūdiškai žiūri į partnerio jausmus, bet tik jie abu žino, kaip yra iš tikrųjų. Oro stichijos atstovai stipriai prisiriša vienas prie kito emociškai ir fiziškai. Tarp jų visada yra ryšys, jie visur pasirodo kartu, neįsivaizduoja gyvenimo be antrosios pusės. Išskirti juos gali tik gili finansinė depresija, prieš kurią negali atsilaikyti net stiprūs jausmai.

Vėžys ir Skorpionas

Vėžys ir Skorpionas primena du vienos dėlionės gabalėlius. Kartą susijungę jie daugiau niekada nebeišsiskirs. Būdingas vandens stichijos atstovų bruožas – mokėjimas intuityviai jausti partnerį, todėl šioje poroje karaliauja visiškas tarpusavio supratimas. Jiems net nereikalingi žodžiai, kad suprastų vienas kito norus ir pastebėtų mažiausius nuotaikos pokyčius. Šios sąjungos perspektyvos pačios palankiausios.

Liūtas ir Šaulys

Santykiai tarp dviejų ugninių asmenybių prasideda kaip audringas romanas. Mažai kas tiki, kad jie ilgai išsilaikys pasitelkę vien emocijas. Bet ši pora yra laiminga išimtis, kai aistra nepraeina, o laipsniškai transformuojasi į meilę. Kad viskas vyktų pagal šį scenarijų, Liūtui ir Šauliui teks atsisakyti savo egoizmo.

Mergelė ir Ožiaragis

Astrologai pranašauja Mergelei ir Ožiaragiui laimingą bendrą ateitį. Šių Žemės ženklų gyvenimo būdas panašus, todėl jie labai greitai suartėja ir randa bendrų pokalbių temų. Laipsniškai bendri interesai tampa prisirišimu, gimsta gilūs jausmai, kuriuos gali sugriauti tik katastrofiškos aplinkybės. Su metais jų santuoka tampa stipresnė, juk ji grįsta ne tik emocijomis, bet ir sveiku pragmatizmu.

Vandenis ir Dvyniai

Tarp jų susiklosto dvasingi santykiai, kurie trunka daug ilgiau, nei gali spėti aplinkiniai. Už išorinio lengvumo slypi stiprus ryšys, grįstas emociniu ir intelektualiniu suderinamumu. Vandenius ir Dvynius mažiausiai domina materialioji pusė, todėl jų meilės laivelio negali sunaikinti buitis ar finansiniai sunkumai. Įkvėpimo ir jėgų jie semiasi iš partnerio.

Skorpionas ir Žuvys

Šių ženklų dažniai sutampa. Besąlygiškas lyderis poroje yra Skorpionas, bet būtent sąjunga su Žuvimis suteikia jam galimybę atsiverti. Tarp jų yra nematomas ryšys, kuris padeda pasiekti supratimo intymiame lygmenyje. Šalia tokių pliusų visi neigiami dalykai tampa nereikšmingi. Žuvys ir Skorpionas pasirengę užmerkti akis į partnerio trūkumus ir atleisti jam silpnybes, kurios erzina kitų Zodiako ženklų atstovus.

lrytas.lt

18:01, balandžio 24 d.