E.Kuznecova pradėjo dirbti Seimo pirmininko pavaduotojos padėjėja

„Darbų pobūdis man yra žinomas, o intensyvumas, bent jau šiuo metu, yra didesnis nei buvo“, – sako E. Kuznecova. „V.P.“ nuotr.

Buvusi parlamentaro Antano Vinkaus atstovė kurorte, miesto Tarybos narė Elena Kuznecova pradėjo darbuotis Seimo pirmininko pavaduotojos Irenos Šiaulienės padėjėja.

Vieno iš šalies parlamento vadovų I.Šiaulienės būstinė yra Klaipėdoje, tad E.Kuznecova dabar darbuojasi ir uostamiestyje. „Su Seimo nare Irena Šiaulienė bendrauti malonu, ji labai konkretus, dalykiškas žmogus, geba išklausyti ir patarti. Darbų pobūdis man yra žinomas, o intensyvumas, bent jau šiuo metu, yra didesnis nei buvo“, – atviravo E. Kuznecova.

Anot miesto Tarybos narės, apsiprasti naujoje vietoje padėjo jau įgyta patirtis bei susitikimų ir diskusijų gausa. Politikė teigė, kad jos siekis – kad žmonių problemos būtų girdimos ir sprendžiamos, nes opiųklausimų socialinėje srityje yra itin nemažai.

Svarų politinį postą parlamente užimančios I.Šiaulienės padėjėjai labai svarbu susidėlioti ir artėjančios politinės kampanijos – rinkimų į Palangos miesto tarybą – nuostatas. „Kad ir kaip gerai gyventume, visada galima kažką patobulinti, pagerinti, pakeisti. Svarbiausia, jog priimant sprendimus ir įgyvendinant projektus netrūktų skaidrumo, būtų kuo daugiau viešumo ir nekiltų nepagrįstų kalbų, kad neva kažkuo piktnaudžiaujama, naudojamasi. Dar ankstoka kalbėti apie galutines skyriaus programines nuostatas, tačiau jos jau gryninamos, svarstomos, atskirais klausimais diskutuojama su gyventojais ir ieškoma tinkamiausių sprendimų“, - apie artėjančią rinkimų į savivaldą kampaniją kalbėjo miesto Tarybos narė, atstovaujanti neseniai susikūrusiai Lietuvos socialdemokratų darbo partijai.

„Planuojamisusitikimai su gyventojais, kad jų norai būtų išgirsti, o viltys ir lūkesčiai pateisinti. Norėčiau, kad visuomenė suprastų politiką, būtų pilietiška, gebėtų netylėti ir aiškiai išsakyti savo poziciją“, – kalbėjo Seimo pirmininko pavaduotojos Irenos Šiaulienės padėjėja E. Kuznecova.

„V.P.“ inf.

18:01, balandžio 24 d.