4 Zodiako ženklai, tinkantys į porą su visais

123rf nuotr.

Žmogaus meilės reikalams nemažai įtakos turi žvaigždės. Vieniems sunku užmegzti meilės santykius, o kitiems šioje srityje neįtikėtinai sekasi. Egzistuoja keli Zodiako ženklai, kurie gali sėkmingai kurti meilės santykius praktiškai su visais Zodiako ženklais.

Vėžys: idealas egzistuoja

Iš šalies šis žmogus gali pasirodyti net antipatiškas. Tą lemia įgimtas šio ženklo drovumas ir atsargumas. Tačiau Vėžio viduje liepsnoja meilės ugnis. Vandens stichijos atstovai išgyvena stiprias emocijas, kai randa savo žmogų. Jie siekia apsupti jį visišku rūpesčiu, sukurti idealias bendro gyvenimo sąlygas. Partneriui be galo pasiseks atsidūrus po mylinčio Vėžio sparneliu.

Tai jausmingas ir seksualus ženklas. Apie jo ištikimybę ir patikimumą sklando legendos. Jis niekada nesiliauja mylėjęs, net senatvėje neša į lovą dovanas. Nepaisant tam tikrų sunkumų bendraujant su Oro ženklais, Vėžys iki galo kovos dėl meilės. Net nepastoviuosius Dvynius jis sugebės pavergti savo švelnumu. Tai iš tiesų idealus partneris.

Žuvys: emocinis suderinamumas

Kam norisi santykiuose ryškių nenusakomų emocijų – sveiki atvykę pas Žuvis. Tai sentimentalios ir aistringos būtybės, jų jausmų gilumas užburia vaizduotę. Jos pačios seksualiausios iš visų Zodiako ženklų.

Jos myli absoliučiai ir be išlygų. Geba priimti bet kokius partnerio trūkumus, leidžia partneriui dominuoti. Jos eis paskui jį į pasaulio kraštą be jokių prieštaravimų. Net šaltojo Vandenio širdį sugebės ištirpdyti savo švelnumu. Pulti stačia galva į sūkurį – tai apie santykius su Žuvimis.

Svarstyklės: visiška harmonija

Didžiausi Zodiako estetai ieško harmonijos visur. Ir, o tai įdomiausia, visada ją randa. Svarstyklės gali nepavargdamos tyrinėti partnerio sielą, kantriai skiepyti į jo širdį meilę. Jos visada maksimaliai save investuoja. Tai atsidavę ir patiklūs žmonės, pasirengę patikėti net paskutiniu veidmainiu. Tokia charakterio savybė gali nuginkluoti bet kurį žmogų, padaryti jį nuolankiu ir minkštu.

Atsisakyti laimės sąjungoje su Svarstyklėmis – tai išduoti patį save. Juolab, kad Svarstyklės yra ypač patrauklus ženklas: net čia pasireiškia kosminė harmonija. Dvasiniame lygmenyje jos praktiškai niekam nenusileidžia, lengvai pakelia partnerį iki debesų. Meilės euforija su Svarstyklėmis trunka labai ilgai. Bet net pasibaigus romantiškam laikotarpiui Oro stichijos atstovai nemažina tempo. Jų meilė tiesiog įgauna kitą, brandesnę formą.

Poroje su Svarstyklėmis dažnai stebimas idealus tarpusavio supratimas. Žmonės tiek apsišlifuoja vienas su kitu, kad net pagalvoti apie ką nors kitą tampa neįmanoma. Ant meilės altoriaus Svarstyklės pasirengusios padėti viską be išimties, nes jas globojanti planeta – pati Venera.

Jautis: riteriška ištikimybė

Yra žmonių, kurie, kartą davę priesaiką, niekada jos nesulaužo. Jaučiai yra meilės tvirtovė, pati patikimiausia savo partnerio priebėga. Skirtingai nuo kitų ženklų, jie gana lėtai prisitaiko prie žmogaus. Jaučiai stebi, vertina jo pasirengimą mylėti. Ir jei šis demonstruoja savo brandumą, Žemės stichijos atstovai duoda savo teigiamą atsakymą. Pastarasis reiškia absoliutų nuoširdumą, beribės širdies atvėrimą.

Meile Jautį taip pat apdovanoja Venera. Ši planeta suteikia žmogui gebėjimą prasiskverbti giliai į sielą. Netgi laisvę mylintys Šauliai liks priblokšti Jaučio jausmingumo ir atsidavimo. O mokėjimu apdovanoti intymiomis glamonėmis Jaučiai nesunkiai gali konkuruoti su Liūtais. Tačiau seksualinių partnerių per visą gyvenimą jie turi nedaug. Jie kategoriškai prieš atsitiktines intrigėles. Verčiau pasyviai lauks savo žmogaus, nei chaotiškai blaškysis jo ieškodami.

O dar jie yra materialistai. Tai reiškia, kad Jaučio partneriui garantuotas pasiturimas gyvenimas iki pabaigos. Poros gerovė tiesiogiai priklauso nuo šio ženklo užsispyrimo. O šitos savybės Jaučiai turi net per daug. Jiems reikalingas tik atramos taškas, kad apverstų pasaulį dėl mylimo žmogaus.

lrytas.lt

18:01, balandžio 24 d.