Po redakcijos laiško takas sutvarkytas vos per kelias valandas

Palangiškiai ir svečiai nuolat džiaugiasi gražėjančia Palanga, nuostabiu kurortu. Tačiau yra vietų, kurios ne taip pastebimos, tačiau ir jas norisi matyti tvarkingas. Palangiškiams nerimą kėlė pėsčiųjų takas prie Ronžės upės, ties geltonu tiltu. Galimai vanduo buvo paplovęs plytutes, jos buvo išgriuvusios.


Palangiškiams nerimą kėlė sugriuvęs keliukas.Paplauta vieta jau sutvarkyta.  „V. P.“ nuotr. 

„Apmaudu žiūrėti, kaip netvarkomas pėsčiųjų takas griūva“, - kalbėjo į redakciją užsukęs netoliese draugus lankantis vyriškis. Jis baiminosi, kad netvarkoma duobė vis labiau didės, o norint praeiti ne tik moterys aukštakulnių batelių pakulnes susilaužys, bet ir greit teks per gėlynus vaikščioti.

„Dar sakyčiau, kad vakar būtų išgriuvę, o čia tiek laiko nesutvarkyta“, – rodydamas takelio nuotraukas, kalbėjo į redakciją užsukęs palangiškis.

Prisimindami, kad mūsų redakcijai prisistatė naujasis UAB „Palangos komunalinis ūkis“ vadovas Gediminas Valinevičius, nutarėme nedelsiant susisiekti su juo.

G. Valinevičius už didžiulės įmonės vairo stojo visai neseniai, jis perėjo į šią veiklą iš politikos. O kaip žinia, daugelis politikų daugiau kalba nei daro. Tačiau mums teko įsitikinti, kad šiuo atveju yra visai ne taip.

Dar gegužę UAB „Palangos komunalinis ūkis“ vadovas „Vakarinei Palangai“ minėjo esąs pratęs bendrauti su žmonėmis, spręsti jų problemas. Jis akcentavo, kad labai svarbu vieniems kitus išgirsti, išklausyti. „Abipusis išsikalbėjimas visada atneša tam tikrų sprendimo variantų“, - teigė G.Valinevičius.

 „Vakarinei Palangai“ nusiuntė laišką ir išgriuvusios vietos nuotraukas, paprašėme bendrovės komentaro, kodėl netvarkomi nuošalesni takai. Vadovas mūsų paprašė palaukti atsakymo, mat jam pačiam reikėjo visą situaciją išsiaiškinti. Susisiekus kitos dienos rytą, telefono ragelyje suskambėjo džiugi žinia – viskas jau sutvarkyta.

„Dėkoju gyventojams, kad praneša miesto bėdas. Būtų malonu, kad tuo atveju,  jei ko nors dėl darbų gausos nespėjame pastebėti, kad gyventojai kreiptųsi, informuotų bendrovę tiesiogiai. Nes gražėjantis miestas visų mūsų rūpestis“, – kalbėjo G. Valinevičius.

„V.P.“ inf.

18:01, balandžio 24 d.