Palangos ekipa išvyksta į sostinę

FK „Palanga“ po skaudaus smugio namuose, kai 4:1 buvo pralaimėta „Sūduvai“, reabilituotis bandys Vilniuje. Tiesa tai padaryti taip pat bus labai sunku, nes sostinės LFF stadione teks susitikti su kita lentelės viršuje esančia ekipa – Vilniaus „Žalgiriu“.

ReAl moments nuotr.

Praėjusiose rungtynėse žalgiriečiai taip kaip ir palangiškiai nurijo karčią piliulę, kai teko pripažinti varžovų komandos pranašumą. „Žalgiris“ 16 turo susitikime netikėta 1:0 pralaimėjo ant bangos esančiam Kauno „Stumbrui“. Taigi tikėtis lengvų rungtynių palangiškiams nereikėtų, nes vilniečiai sieks atsigriebti.

Šiuo metu „Žalgiris“ yra įsitaisęs antroje turnyrinės lentelės pozicijoje su 31 tašku, o „Palanga“ su 16 taškų rikiuojasi šešti. Abi komandos šiame sezone jau buvo susitikusios 2 kartus ir abu kartus pergalę šventė žalgiriečiai.

Pirmajame susitikime nesunkiai 3 taškus iškovojo „Žalgiris“ rezultatu 4:0, tačiau antrasis susitikimas jau nebebuvo toks paprastas sostinės ekipai, nes „Palanga“ tik po atkaklios kovos 2:1 nusileido vilniečiams.

Galbūt šį kartą fortūna jau atsisuks ir į Palangos klubo pusę bei pavyks iškovoti pirmą pergalę klubo istorijoje prieš Vilniaus „Žalgirį“.

Rungtynės vyks LFF stadione, o jų pradžia 18:00 val.

 „V.P.“ inf.

18:01, balandžio 24 d.