Kriminalai: Šventojoje rastas lavonas , Vydmantuose nusišovė vyras

Birželio 8 d. apie 12 val. Palangoje, J. Basanavičiaus g., į darbą restorane dviračiu atvykęs ir kieme neprirakintą jį palikęs savininkas apie 20.20 val. jo neberado. Nuostolis – 600 eurų.

Tą pačią dieną apie 17.25 val., Šventojoje, nuomojamų namelių teritorijoje, rastas neaiškios lyties suiręs žmogaus kūnas, beveik vien skeletas. Aptiktos praviros šalia stovinčio namelio durys, jame rasta piniginė su 1965 m. gimusio vyro dokumentais.

Birželio 9 d. Palangoje, J. Janonio g., 1956 m. gimęs pranešėjas, atvykęs poilsiauti, grįžęs iš miesto, pastebėjo, kad iš kambario kažkas pavogė jo daiktus ir dokumentus: pasą, piniginę, 370 eurų, radijo imtuvą, skaitymo akinius, dvejus akinius nuo saulės, peiliuką, skutimosi priemones, laikrodį, žirklutes, dildę. Namo savininkė pasakė, kad rado kambario duris atrakintas ir pati užrakino, pranešėjas teigia, kad jis išeidamas duris buvo užrakinęs.

Taip pat birželio 9 d. Kretingos r. PK gautas 1968 m. gimusio vyro pareiškimas, kad neaiškiomis aplinkybėmis dingo jo brolis, gim. 1974 m., gyvenantis Palangoje: nuo balandžio mėnesio pradžios negali susisiekti su juo telefonu bei neranda  gyvenamojoje vietoje. Paskelbta vyriškio paieška.

Birželio 11 d. 7.20 val. Kretingos rajone, Vydmantų kaime, Pušų g., daugiabučio namo kieme, pagal pranešimą dėl smurto artimoje aplinkoje atvykus policijos pareigūnams rastas vyro, gimusio 1942 m., kūnas. Šalia rastas ir paimtas revolverio tipo pistoletas „Kora Brno“. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Pirminiais duomenimis, vyras nusišovė.

„V.P.“ inf.

18:01, balandžio 24 d.