Nuotaikingoje „Gintarėlyje“ televizijoje – šimtmečio talentai ir jų sukurtos laidos

Balandžio 26 d. lopšelyje-daželyje „Gintarėlis“ praūžė baigiamasis mokslo metų renginys „Palangos darželio 100-mečio talentai“, skirtas Lietuvos 100-mečiui paminėti. 

Lošelyje-daželyje „Gintarėlis“ praūžė baigiamasis mokslo metų renginys „Palangos darželio 100-mečio talentai“

„Gintarėlis“ trumpam tapo televizija, kurioje buvo transliuojami talentai. Šmaikščiai laidą vedė auklėtojos Marytė Mikėnienė bei Inga Rupšienė.

Renginį pradėjo laida „Vakaro suktinis su Ilona“. Joje savo talentą groti akordeonu pademonstravo lopšelio - darželio direktorė Ilona Milkontė.

Išradingai pasirodė laidos „Dainuok mano dainą“ mažiausieji šios įstaigosugdytiniai iš „Spalviukų“ grupės. Dainuojant mamytei Simonai Klusienei dainą „Mamos suknelė“, mažieji sukosi valso ritmu ir demonstravo auklėtojų Vandos Tarvydienės ir Ingos Galdikienės sukurtus rūbus.

Tikimasi, kad ir kitais ugdymo įstaigoje sužibės dar daugiau talentų

Laidoje „Šok su manimi“ savo talentus atskleidė „Boružėlių“ grupės vaikučiai su mamomis bei auklėtoja Lukrecija Gabrėniene, jie sušoko šokį „Mėlyna spalva“.

„Gintarėlis“ trumpam tapo televizija, kurioje buvo transliuojami talentai

Nusikėlėme ir į publicistinę laidą „Renkuosi profesiją“. Joje „Jūreivėlių“ grupės vaikai su tėveliu Audriumi Rubežiu bei auklėtoja Vijoleta Katkuviene dainavo dainą „Turiu laivelį mažą“.

Išradingai savo talentą parodė mažieji „Žuviukų“ grupės vaikučiai, jų tėveliai ir auklėtoja Birutė Kasparavičienė laidoje „Gero apetito“, sudainavo dainelę „Du gaideliai“ ir dainuodami dainelę virė skanią sriubą, kepė blynus ir demonstravo sceninius kostiumus.

Laidoje „Mano augintinis“ „Drugelių“ grupės vaikai buvo pavirtę į mažus viščiukus ir kartu su mamytėmis Rūta ir Renata sudainavo dainelę „Geltoni kamuoliukai“. O laidos tęsinyje solistas Benediktassu mama Aurelija sudainavo dainą apie augintinį gaidelį.

Renginyje buvo transliuojama ir laida „Krepšinio pasaulyje“, kurioje talentą, kaip reikia valdyti kamuolį, parodė „Kriauklyčių“ grupės vaikučiai su tėveliu Artūru Podlinevu.

Na, o kas dar nežinojo kokios madų tendencijos vyrauja šį pavasarį, turėjo kur akis paganyti laidoje „Stilius“. Čia dizainerės mamos Ramunė Sutkuvienė, Jolita Rapalavičienė, Jolanta Virketienė, močiutės Aurelija bei Natalijasu savo modeliukais demonstravo savo sukurtų rūbų (suknelių, kostiumėlių, kepurėlių ir t.t) kolekcijas.

Didelių ovacijų susilaukė laidos „Šok su žvaigžde“ talentai. Tėvelis Ramūnas Piėpalius su dukrele Vilte iš „Perliukų“ grupės sušoko šokį „Švelnumas“.

Laidos „Sparnuočių gyvenimas“ metutalentingojiPaula Čiapaitė iš „Bitučių“ grupės su mama Odeta bei krikštamote Arūne dainavo apie šarkos košelę.

Salė ošė ir laidos „Duokim garo“ metu. Šioje laidoje pedagogų ansamblis „Gintariniai balsai“ atliko dainą „Pavasariniai žiedai“.

Teko nusikelti ir į laidą „Langas į gamtą“, kurios metu „Kodėlčiukų“ gupės mergaitės daina „Gamtos spalvos“nuspalvino, papuošė pavasarį įvairiomis spalvomis.

Renginio pabaigoje eteryje pasirodė laida „Labanakt, vaikučiai“, kurioje mamytė Monika Kalinina su savo dukrelėmis iš „Smiltelių“ grupės sekė terapinę pasakėlę.

Renginio vedėja apgailestavo, kad televizijoje „Gintarėlis“ nuo kitų metų nebematysime priešmokyklinukų „Kodėlčiukų“ bei „Kriauklyčių“ grupių laidos „Yra kaip yra“, kadangi ji persikels į kitus televizijos kanalus: V.Jurgučio, „Baltijos“ bei Pradinės mokyklų. Tad šie vaikai buvo pakviesti paskutinį kartą sudainuoti „Gintarėlio“ himną.

Nepastebimai prabėgo laikas. Direktorė Ilona bei pavaduotoja ugdymui Milda visus dalyvius apdovanojo padėkos raštais, gėlėmis, knygutėmis, šokoladiniais medaliais. Viso renginio akimirkas fiksavo fotografė – auklėtoja Inga Galdikienė, o meninio ugdymo mokytoja Aurelija Stonkutė buvo atsakinga už muzikos garsus. Tikimės, kad ir kitais metais lopšelyje-darželyje „Gintarėlis“ sužibės dar daugiau talentų.

Marytė Mikėnienė, Auklėtoja

18:01, balandžio 24 d.