Sausio mėnesio Ožiaragio horoskopas

Ožiaragių 2018 metų pradžia laukia neįtikėtinai nuostabi. Laiko ir noro rasite visoms gyvenimo sritims ir dalykai, kurių imsitės, eisis kaip per sviestą. Tiesa, nors didžiąją mėnesio dalį dėmesį darbui ir šeimai skirstysite vienodai, tačiau tam tikrais momentais koncentracija pereis nuo karjeros į namus bei artimųjų rūpesčius. Pirmoje sausio pusėje ypatingai norėsis laiką leisti su šeima, spręsti kilusias problemas ar džiaugtis netikėtai užsukusia bendra laime. O štai antroje mėnesio pusėje mintimis imsite grįžti ir į darbą bei savo asmeninius lūkesčius. Sausį stenkitės būti nepriklausomi, nebandykite dirbtinai sužavėti aplinkinių ar mėginti prisitaikyti prie situacijų. Tiesą sakant, kartais netgi išdrįskite būti pikti ar agresyvūs siekdami savo tikslų.

KARJERA

Nors pirmąjį metų mėnesį didžiąją dalį Ožiaragių dėmesio pasiims šeima ir namai, vis tik jūs puikiai suksitės ir profesinėje gyvenimo srityje. Kai negalėsite veikti, planuokite, o sulaukę progos suduokite smūgį savo konkurentams. Jei vadovaujate savo verslui ir ruošiatės į su darbu susijusią kelionę, laukite sėkmės.

MEILĖ

Meilė, šeima, namai, vidinė pusiausvyra – tai bus sritys, kuriose Ožiaragiams sausio mėnesį net nereikės per daug stengtis, kad viskas sektųsi. Tiesa, jei ieškote antrosios pusės, tuomet pajausite norą patobulinti savo įvaizdį. Tačiau bet kuriuo atveju sulauksite daug romantika dvelkiančių galimybių, į kurias žiūrėsite kaip į atrakcionus. Norėsite tiesiog pasilinksminti, o rimtos partnerystės šiuo metu jūsų nedomins arba užmegzti santykiai greitai atsibos.

18:01, balandžio 24 d.