Sausio mėnesio Svarstyklių horoskopas

Pirmąjį 2018 metų mėnesį Svarstyklių gyvenime vyraus reikalai, susiję su šeima, namais ir vidiniais išgyvenimais. Savo profesinį tobulėjimą kuriam laikui patys sustabdysite, nes šiuo metu trokštate poilsio, jausite pilnatvę leisdami laiką su draugais bei artimaisiais. Sausį jums puikiai seksis bendrauti ir tai nieko keisto, kadangi noras būti apsuptiems žmonių Svarstyklėms yra įgimtas. Paskutiniąją mėnesio savaitę laukia džiugios permainos šeimos rate. Ir nors visas šis laikotarpis bus labai jaukus, Svarstyklėms derėtų atsargiau imtis didelių ir svarbių veiksmų. Būkite sąmoningas ir viską itin gerai apgalvokite.

KARJERA

Kaip ir minėjome, sausio mėnesį Svarstyklės norės emociškai pailsėti nuo skubėjimo, kopimo karjeros laiptais ir pastangų būti tobulu darbuotoju. Profesinis augimas šiuo metu nebus įtrauktas į jūsų dienotvarkę, o karjeros srityje būsite susitelkęs į vidinę laimę ir emocinę ramybę. Kalbant apie pinigus, sausio mėnesį Svarstyklėms labai realu užsidirbti iš kūrybinės veiklos ir investicijų.

MEILĖ

Nors beveik visas sausis namų aplinkoje bei meilės srityje bus nuostabus, tačiau mėnesio pradžioje Svarstyklių laukia tam tikri išbandymai. Didžiausi neramumai gali būti susiję su pačiais artimiausiais šeimos nariais. Tačiau netgi draugystės bei santuokos patirs daugiau ar mažiau gilius sukrėtimus. Bet visi rūpesčiai bus išspręsti iki antros sausio savaitės, o vienas pagrindinių problemų sprendimų būdų – rimtas pokalbis su partneriu. Jei esate vienišas, šį mėnesį derėtų vengti įsinarplioti į jausmingus santykius.

18:01, balandžio 24 d.