Jūsų mėgstamiausia spalva atskleidža asmenybės paslaptis

Turbūt 90 procentų planetos gyventojų iškart atsakytų į klausimą apie mėgstamiausią spalvą. O ar kada nors pagalvojote, kodėl kartais žmonėms patinka būtent ta viena ir vienintelė spalva? Pasirodo, tai gali atskleisti ne tik jūsų skonį daiktams, bet ir tam tikrus asmenybės bruožus, apie kuriuos galbūt net patys nežinojote. Taigi raskite savo mėgstamą spalvą sąraše ir skaitykite apie savo asmenybės paslaptis.

Juoda

Jei jūsų mėgstamiausia spalva yra juoda, tikėtina, jog turite gilią asmenybę. Taip pat esate maištingas, drąsus, o aplink jus kaupiasi mistiniai debesys. Aplinkiniai gali manyti, jog jūs pesimizmo įsikūnijimas, tačiau veikiausiai jie klysta. Tamsa nerodo vien liūdesio. Tamsa taip pat rodo ir begalinį troškimą pasiekti kraštą, todėl žmonės, kurių mėgstamiausia spalva yra juoda, itin dažnai siekia tobulumo.

Pilka

Jei jums patinka pilka spalva, jūsų gyvenimą valdo pusiausvyra. Jūs visada žinote, kaip išlikti ramiu, o atsidūrę ginčo sūkuryje sugebate išlikti nešališku. Savo gyvenime jūs ieškote estetikos, dievinate gražius dalykus, pompastiką. Susidūrę su sunkiu klausimu, stengiatės kuo greičiau viską išspręsti, kad galėtumėte ir toliau grožėtis aplink jus besisukančiu pasauliu.

Balta

Baltą spalvą mėgsta žmonės, kuriuose slypi itin šviesios ir spinduliuojančios asmenybės. Jūs trokštate, kad viskas aplink jus būtų tvarkinga ir švaru, negalite toleruoti jokių dėmių. Greičiausiai kartais gal net kiek perdėtai siekiate tobulumo, esate perfekcionistas. Bet gyvenime matote tik šviesią spalvą, esate teigiama asmenybė ir žinote, kuria koja reikia žengti gyvenimo keliu, kad viskas eitųsi kaip iš pypkės.

Rožinė

Jei jums patinka rožinė spalva, tikėtina, jog esate žaisminga asmenybė ir nuolatos atkreipiate dėmesį į mielus dalykus. Šią spalvą mėgsta žmonės, kurie yra saldūs, besidžiaugiantys dabartimi ir nesukantys galvos apie tai, kas bus rytoj. Gyvenime jums reikia prisilietimų ir apkabinimų, kad jaustųmėtės saugesni. Tačiau jumyse slypi ir kita pusė, piktesnė, kuri išsiveržia tik tuomet, kai kas nors smarkiai provokuoja.

Raudona

Jei raudona yra mėgstamiausia jūsų spalva, esate ugningas ir energingas, o aplinkiniai jus dažnai apibūdina kaip žmogų, turintį itin stiprią asmenybę. Dievinate būti dėmesio centre, esate malonus ir visuomet būnate pasiruošęs greitai reaguoti į susiklosčiusią situaciją. Raudona taip pat yra meilės spalva, todėl esate labai aistringas ir linkęs įsimylėti.

Geltona

Žmonės, mėgstantys geltoną spalvą, turi labai gyvybingą ir šiltą asmenybe su beribe energija. Jums visiškai nesunku aplinkinius padaryti laimingesniais, o tai ir jums pačiam atneša daug džiaugsmo. Jūs dievinate dėmesį ir tiksliai žinote, kaip jo gauti.

Žalia

Žalią spalvą mėgsta gamtos mylėtojai. Net ir tuomet, kai privalote būti uždarytas tarp keturių sienų, jei pro langą matote žaliuojančias medžių viršūnes, tai verčia jus jaustis laimingesniais. Esate malonus ir nuoširdus žmogus, visuomet pasiruošęs išklausyti ir padėti aplinkiniams įveikti savo problemas. Kadangi esate atsakingas, savo darbo niekada neužkrausite kitiems, o pradėtus projektus baigsite patys, kad ir kiek laiko tai atimtų.

18:01, balandžio 24 d.