Gruodžio mėnesio horoskopas. Jautis

Pirmoji gruodžio pusė Jaučiams plauks įprasta vaga. Gali kilti šioks toks prieššventinis sąmyšis galvoje, nes trokštate viskam pasiruošti iš anksto, tačiau iš esmės gyvensite normaliu režimu. Iki mėnesio vidurio. Po antrosios gruodžio savaitės jūsų karjeristo pusė taps itin išraiškinga ir stipri. Profesinis augimas bandys pasiglemžti  visą Jaučių dėmesį, tačiau to padaryti praktiškai neįmanoma, nes po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės jokiais gyvenimo atvejais negali visiškai ignoruoti vidinių problemų ir išgyvenimų. Jei trumpai, tai gruodis Jaučiams po kojomis pames ne vieną kliūtį, tačiau savo didžiausius troškimus įgyvendinsite, jei tinkamai reaguosite ir spręsite įvairius gyvenimo aspektus.

KARJERA

Jaučių profesinis augimas paskutinį 2017-ųjų metų mėnesį bus puikus. Gruodžiui persiritus į antrą pusę pradėsite jausti sunkaus darbo rezultatus. Galite sulaukti paaukštinimo. Jei vadovaujate nuosavam verslui, galite tikėtis perspektyvių verslo sandorių. Užmegsite kontaktą su įtakingais ir turtingais žmonėmis. Kartu su vis aukščiau kylančiais karjeros laipteliais neišvengiamai didės ir jūsų pajamos. Tačiau tai pajausite tik tuo atveju, jei išmoksite tinkamai valdyti savo finansus, sumažinsite visas nereikalingas išlaidas. Iki kitų metų derėtų atsikratyti senomis skolomis.

MEILĖ

Vienas jaukiausių ir romantiškiausių metų mėnesių įneš daug klaustukų Jaučių širdyse. Jei esate vienišas, aplink beatodariškai ieškosite gėrio ir meilės. Galimybių sutikti antrąją pusę ir įsivelti į aistringus santykius rasite nemažai, tačiau iš galvos neiškris įkyrios mintys, trukdančios atsipalaiduoti ir atsiduoti romantikai. Jei jau esate sukūrę sėkmingus santykius, paskutinis metų mėnuo bus itin malonus ir šiltas. Kilus konfliktams neleiskite sau būti arogantišku, nes bet kokios atsiradusios problemos bus išspręstos jūsų naudai.

18:01, balandžio 24 d.