Kaip padėti savo vaikams pasiekti geriausią rezultatą?

Štai ir prabėgo šurmulio ir jaudulio kupinas pirmasis rudens mėnuo, kuris sugrąžino visus - tiek vaikus, tiek tėvus - į įprastą tvarkaraštį. Tačiau kai kurioms šeimoms ši rugsėjo pirmoji įnešė naujų vėjų į kasdienybę, nes jų atžalos pirmąkart pravėrė mokymo įstaigos duris. Tikime, jog per tiesiog praskriejusį mėnesį jau spėjote priprasti prie tam tikros rutinos, bet mes savo ruožtu norime jums pasiūlyti tam tikras idėjas, kurios padės ne tik tėveliams, o ir mažiesiems būsimiems profesoriams geriau įsisavinti gaunamas žinias ir lengviau pasiruošti pamokoms.

1. Savaitei suplanuoti drabužių deriniai

Nors daugelyje sostinės mokyklų vaikai dėvi uniformas, visgi dar yra tokių, kurie kas rytą turi sukti galvą kuom apsirengti. Taigi puiki idėja yra suplanuoti vaiko derinius iš anksto. Siūlome tai padaryti savaitgalį, kai turite daugiau laiko ir galite į atrankos procesą įtraukti savo vaiką.

2. Rankų darbo popamokinės veiklos laikrodis

Šis išradimas yra itin naudingas ir lengvai pagaminamas. Viskas, ko jums reikia - tai paprastas sieninis laikrodis, aštrus peilius ir jūsų pasirinktos spalvos. Praėjus vos keletui dienų jūsų vaikai ims jausti laiko nuovoką ir pradės patys kontroliuoti savo tvarkaraštį.

3. Reguliaraus miego lentelė

Artėjančios rudens mokinių rudens atostogos išmuš iš įprastu jau tapusio dienos režimo daugelį vaikų. Tad puiki idėja nepamesti rutinos yra bent savaitę prieš prasidedant pamokoms pradėti naudotis pačių pasigaminta miego ir kėlimosi lentele. Reguliarus miego režimas yra ypatingai svarbus augančiam organizmui, o ši idėja padės jūsų atžalai puikiai jaustis pirmomis dienomis po atostogų.

4. Pertvara pamokų ruošai

Sukonstravę patogią stalo pertvarą padėsite savo vaikams susikaupti ruošiant namų darbus ir taip pasiekti maksimalų rezultatą. Prie sienelės galite prisegti motyvuojančias citatas, kad paskatintumėte savo atžalą mokytis ir siekti tikslų.

5. PhotoMath programėlė

Tai nepamainomas dalykėlis visiems tėvams, kurie pamiršo tam tikras matematikos formules. Ši matematikos programėlė yra genialus atradimas ir puiki priemonė patikrinti vaikų namų darbus.

18:01, balandžio 24 d.