Zodiako ženklų charakteristika. Žuvys

Antrasis rudens mėnuo Žuvims žada būti neramus ir gan keistokas. Jūsų kasdienybę smarkiai paveiks pokyčiai, kurie vyksta aplink jus besisukančiame pasaulyje. Mėnesio pradžioje ir trečios savaitės laikotarpiu danguje vykstančios planetų permainos taip pat prisidės prie visos sumaišties, tad šiomis dienomis tikslinga būtų sumažinti savo veiklą. Tuo metu spręskite tik tuos klausimus, kurie negali būti atidedami. Spalio pabaigoje visi rūpesčiai baigsis ir Žuvims prasidės palankus bei ramus laikotarpis.

KARJERA

Pasiruoškite permainoms ! Tiek Saulė, tiek Žuvų karjeros planeta Jupiteris šį mėnesį atneš didelių pokyčių jūsų profesinėje srityje. Tačiau tik laikas parodys, ar šie spalio pokyčiai bus į gerą ar ne. Jūsų piniginiai planai bus susiję su investicijomis. Tai idealus metas pirkti ar parduoti turtą. Antroje mėnesio pusėje Žuvų piniginėse įvyks permainos, kurioms įtaką padarys jūsų partnerio pasikeitimai jo finansiniuose planuose.

Apskritai, jūsų pajamos bus puikios, tačiau pareikalaus ir daugiau pastangų. Venkite bendradarbiavimo su spekuliacinėmis įmonėmis.

MEILĖ

Spalio mėnuo Žuvims bus itin socialiai aktyvus, būsite nuolat apsupti draugų ir artimųjų. Saulė ir Merkurijus turės įtakos jūsų kasdienei veiklai, į kurią įpinsite naujoves, būsite kitoks nei įprasta, o aplinkiniams tai gali pasirodyti keista, gali kilti konfliktų. Išlikite diplomatiškas, jei norite išlaikyti gerus santykius su draugais.

Merkurijus spalio mėnesį judės greitai, o tai paskatins naujo požiūrio į meilę atsiradimą. Venera suteiks Žuvims daugiau asmeninio žavesio, spinduliuosite savybėmis, kurios trauks aplinkinių dėmesį. Vienišos Žuvys šiuo laikotarpiu bus kiek kaprizingos ir atsiduos romantiškiems nuotykiams su įvairiais partneriais. Tačiau besiblaškydami tarp skirtingų jausmų atrasite ir keletą galimybių sukurti rimtus santykius, galbūt netgi jausitės pasiruošę sukurti šeimą.

18:01, balandžio 24 d.