Dvyniai - rugsėjo mėnesio horoskopas

Žmonėms, gimusiems po Dvynio ženklu, kaip ir kitiems Oro elemento atstovams, rugsėjis bus gana stabilus laikotarpis, orientuotas į esamų pozicijų stiprinimą ir netikėtų naujų galimybių pasiekimą. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad pagrindinė dangaus lyderė Saulė šį mėnesį bendradarbiaus su Saturnu, kuris yra pagrindinis Dvynių pagalbininkas. Šis derinys bus įspūdingas: tam, kad aplankytų nesėkmė, jūs turite, tikrąja to žodžio prasme, nedaryti visiškai nieko. O net menkiausias pirštelio pajudinimas Dvyniams atneš užtikrintą nuoseklią sėkmę ir judėjimą tik pirmyn. Ir tai susiję su visomis gyvenimo sritimis. Tiesa, darbe pirmasis rudens mėnuo gali būti kiek dinamiškesnis periodas. Tačiau neturėtumėte bijoti galimybių, net jei jos atrodo neįprastai didelės ir sunkiai aprėpiamos. Svarbiausia, tikėkite savimi. Rugsėjį elkitės aiškiai, venkite dviprasmiškumo.

KARJERA

Pasigilinkime į tai, ką pranašauja šis rugsėjis Dvyniams darbo srityje. Pirmiausia, visos aplinkybės turėtų klostytis taip, kaip jūs ir tikėsitės. Būtent dėl šios priežasties negalite sau lesti tingėti ir šį laikotarpį turėsite būti produktyvūs, darbingi ir atsiduoti darbui visa širdimi. Kadangi nuspėsite aplinkybių eigą, teks paplušėti tam, kad išspaustumėte visą potencialą iš vykstančių įvykių. Manau sutiksite, jog geriau paplušėti iš peties vieną mėnesį, o visus likusius metus gėrėtis ir tenkintis savo darbo vaisiais. Jei atsidursite tokioje situacijoje, kurioje teks priimti sprendimą dirbti vienam ar su komanda, rekomenduojama pasirinkti pastarąjį variantą tam, kad pasiektumėte geresnių rezultatų ir darbas vyktų produktyviau. Dvyniams, neturintiems savo verslo, rekomenduojama darbe rodyti iniciatyvą patiems. Tai turėtų būti tinkamas laikas atgaivinti užmirštus ir neužbaigtus projektus. Dėl nepalankios Veneros pozicijos nepatartina per daug atsiduoti analizei ir planavimui. Visus sprendimus priimkite laikydamiesi sveikos proporcijos tarp racionalumo ir intuicijos. Užleidę viršų racionalumui ir perdėtam analizavimui priimsite neveiksmingus sprendimus tiek sau, tiek savo kompanijai ir nepasieksite norimų rezultatų.

MEILĖ

Rugsėjį Dvyniams jausmų, meilės ir šeimos sfera bus ta, kuriai jie paskirs visą savo energiją ir visiškai nesvarbu, ar jie to norės ar ne. Būtent šie dalykai natūraliai pareikalaus dėmesio ir jūs tą dėmesį turėsite skirti. Mėnesio pradžioje laukite itin svarbių įvykių. Detalizuoti, kas tai galėtų būti, sunku, bet laukite naujienų, kurios nebūtinai susijusios su jumis asmeniškai. Nebandykite atsikratyti ar vengti atsakomybių, nes šiuo laikotarpiu iš jūsų tikimąsi iniciatyvos ir didžiausio indėlio į santykius ar šeimą. Ties mėnesio viduriu viskas turėtų aprimti, tad galėsite atsipalaiduoti ir pasidžiaugti savo sunkaus darbo vaisiais. Vieniši Dvyniai gali patirti iššūkių, bet jokiu būdu nesistenkite forsuoti santykių. Šiuo gyvenimo periodu viskas turi klostytis natūraliai, tad kištis ar bandyti pakreipti šių įvykių eiga galite tik tuo atveju, jei jaučiama reali asmeninė grėsmė ar pavojus. Tokių situacijų neturėtų pasitaikyti, bet, žinant Veneros poziciją, visko gali nutikti. Nemalkite liežuviu be reikalo, galvokite, ką kalbate. Netyčia leptelėję ką nors netinkamos, galite įsigyti nuožmų priešą visam gyvenimui. Visi gerai žinome kaip žodžiai skaudina. Tiesiog kontroliuokite save ir neleiskite įsižiebti konfliktams.

18:01, balandžio 24 d.