Zodiako ženklų charakteristika. Ožiaragis

Stiprybės: Atsakingumas, disciplinuotumas, savikontrolė, puikūs vadovavimo įgūdžiai.

Silpnybės: noras žinoti viską, sunkiai atleidžiantys, linkę nusivilti, pesimistai.

Mėgstami dalykai: šeima, tradicijos, muzika, kokybė.

Nemėgstami dalykai: dėl perdėto pesimizmo Ožiaragiai, priklausomai nuo aplinkybių, nemėgsta labai daug dalykų.

Ožiaragis yra ženklas, atstovaujantis laiką ir atsakomybę, o žmonės, gimę po šiuo Zodiako ženklu yra itin tradiciški ir dažnai labai rimti. Šie asmenys turi vidinę nepriklausomybę, leidžiančią pasiekti didelę pažangą tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Jie yra savikontrolės meistrai, sugeba gerai vadovauti ir parengti tvirtus bei realistiškus planus ir vienu metu suvaldyti daugybę žmonių. Pasimokę iš savo klaidų, remdamiesi tik savo patirtimi ir žiniomis, Ožiaragiai pasiekia viršūnes.

Kaip ir kiti Zodiako ženklai, priklausantys Žemės stichijai, taip ir Ožiaragiai yra labai praktiški ir trokštantys tvirto pamato po kojomis. Jie ne tik orientuojasi į materialųjį pasaulį, bet ir sugeba kuo daugiau iš jo išpešti. Šie žmonės emociškai stiprūs, bet kartais ir pernelyg užsispyrę. Ožiaragiai sunkiai priima kitus žmones, kurių charakteriai nėra panašūs į jų, o iš baimės dažnai pradeda įvedinėti savo taisykles ir tradicijas.

Svarbiausia šio Zodiako ženklo planeta yra Saturnas. Būtent jos įtaka daro šiuos žmones praktiškais ir atsakingais, bet tuo pat metu ir šaltais, linkusiais jausti kaltę ir sunkiai atleisi. Ožiaragiams reikia išmokti atleisti, tuomet jų gyvenimas taps lengvesnis.

KARJERA

Ožiaragiai sau visuomet nusistato aukštus standartus, o jų sąžiningumas, atsidavimas ir atkaklumas padeda jiems pasiekti savo tikslus. Jie vertina lojalumą ir sunkų darbą bei visuomet stengiasi išlaikyti savo nuolatinius partnerius. Tai žmonės, kurie yra ypatingai koncentruoti ir išradingi, jie darys tai, ką privalo, nežiūrėdami į ilgas darbo valandas ir visiškai atsiduos galutiniam rezultatui. Ožiaragių žvaigždė spindi profesijose, susijusiose su valdymu, finansais, programavimu ir skaičiavimu. Jie dievina tvarką, tad jų darbo vietoje dokumentai yra švarūs, jie turi būti sudėlioti tvarkingai ir absoliučiai viskas turi būti nepriekaištinga.

Taip pat labai svarbią vietą Ožiaragių gyvenimuose užima pinigai. Jie puikiai tvarkosi su savo finansais, dalį atlyginimo vis atsideda juodai dienai. Jie dirba sunkiai, kad sukurtų sau puikų ir nepriklausomą materialinį pagrindą.

MEILĖ

Pralaužti ledus ir užkariauti Ožiaragio širdį nėra lengva, tačiau, kai tai įvyksta, šie žmonės atsiduoda visam gyvenimui. Tiesa, dėl jų sudėtingo charakterio, santykiai niekuomet nebus ramūs, tačiau bet koks išreikštas jausmingumas yra ypatingai geras ženklas. Apie savo vidinę būseną Ožiaragiai nelinkę kalbėtis, mieliau tai išreiškia veiksmais.

Klausimams, kurie susiję su artimaisiais, Ožiaragiams gali pritrūkti užuojautos ir jausmų. Jei jūsų partneris yra gimęs po šiuo Zodiako ženklu, galite juo visiškai pasikliauti. Ožiaragiai dažnai būna linkę aukotis dėl tradicinės šeimos idilijos, tad galite naudotis visomis jų savybėmis bei džiaugtis nuolat augančia ir stiprėjančia santuoka.

Vis dėlto tai nėra žmonės, kurie linkę ieškoti daug kompromisų ir kartais jie sukuria problemas vien tam, kad galėtų jas išspręsti.

KAIP SUŽAVĖTI VYRĄ OŽIARAGĮ

Šio Zodiako ženklo atstovai vyrai yra ryžtingi ir ambicingi žmonės, norintys visuomet būti pirmi. Jie nesivaiko svajonių, pirmenybę teikia realybei. Šių vyrų kontrolės jausmas yra labai stiprus ir kartais iš savo jie partnerių tikisi, jog jos bus kažkuo, kuo iš tikrųjų nėra. Vyro Ožiaragio prigimtis yra supančiota tobulėjimo ir pareigos jausmu, o romantiški santykiai nėra jų prioritetų sąrašo viršuje.

Ožiaragis nori santykiuose prisiimti atsakomybe ir būti tas, kuris skelbia taisykles. Jis ieško praktiško ir paprasto partnerio. Pradėdamas santykius jis visuomet galvoja apie tai, kaip išlaikyti "normalumą", bet tuo pačiu metu parodyti ir savo jausmus. Taip elgdamasis jis tikisi, jog partnerė šalia jo jausis patogiai ir patraukliai.

KAIP SUŽAVĖTI MOTERĮ OŽIARAGĮ

Moterys, gimusios po šiuo Zodiako ženklu, yra labai ambicingos, atkaklios, atsakingos ir patikimos. Meilės srityje jos tik trokšta rasti žmogų, kuris privers jas be sustojimo šypsotis ir negali sulaukti, kada galės atsiverti ir visiškai atsiduoti emocijoms bei jausmams. Tačiau šioms moterims reikia šiek tiek laiko, kad jaustųsi saugiai bei patogiai ir kad parodytų, kokia jautri bei rūpestinga ji gali būti įsimylėjusi.

Ožiaragėms reikia atsakingo, santūraus ir darbštaus mylimojo. Jos turi jausti saugumą iš savo antros pusės, ypač dėl bendros ateities kartu. Šioms moterims būtina jaustis patogiai su savo išrinktuoju, todėl užtrunka nemažai laiko svarstydamos, ko iš tikrųjų nori iš santykių prieš žengiant svarbesnį žingsnį.

18:01, balandžio 24 d.