Klaipėdos jūrininkų ligoninėje ir departamentuose sudėtinga situacija

Klaipėdos jūrininkų ligoninėje ir departamentuose sudėtinga situacija

Klaipėdos jūrininkų ligoninėje situacija dėl COVID-19 kaista vis labiau ir labiau. Infekcijos atvejų vis daugėja tiek tarp pacientų, tiek tarp kolegų.

Klaipėdos jūrininkų ligoninėje ir jos departamentuose šios dienos duomenimis koronavirusinė infekcija yra nustatyta 76 darbuotojams. Iš jų – 6 gydytojams, 39 slaugytojoms.

Psichiatrijos departamente Švėkšnoje šiuo metu nuo COVID-19 gydosi 18, Palangoje – 3, Klaipėdoje – 55 darbuotojai.

Savaitgalį protrūkis nustatytas Klaipėdos jūrininkų ligoninės Onkohematologijos skyriuje, kur koronavirusinė infekcija patvirtinta 8 darbuotojams, iš jų – 2 gydytojams, 5 slaugytojoms ir 1 slaugytojos padėjėjai, taip pat didžiajai daliai pacientų.

Neatmetama tikimybė, kad koronavirusu infekuotas pacientas į skyrių pateko latentiniu periodu, todėl PGR tyrimas gulantis į ligoninę buvo neigiamas.

Kiek anksčiau Anesteziologijos ir intensyviosios terapijos skyriaus operacinių bloke koronavirusinė infekcija nustatyta 10 darbuotojų – operacinės slaugytojoms ir anestezistėms. II kardiologijos skyriuje infekcija nustatyta 4 slaugytojoms ir 3 pagalbinėms darbuotojoms, Kraujagyslių chirurgijos skyriuje – 2 slaugytojoms ir 2 pagalbinėms darbuotojoms.

Klaipėdos jūrininkų ligoninės inf.
koronavirusas infekcijos COVID-19 Klaipėdos jūrininkų ligoninė Palangos departamentas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936