Toliau vykdomi Palangos miesto strateginio plano iki 2030 m. parengimo darbai

Toliau vykdomi Palangos miesto strateginio plano iki 2030 m. parengimo darbai

Šią savaitę Savivaldybėje buvo organizuoti darbo grupių posėdžiai dėl Palangos miesto strateginio plėtros plano iki 2030 m. parengimo. Darbo grupių nariais buvo kviečiami didelę patirtį ir aukštas kompetencijas savo srityse turintys verslo ir visuomeninių organizacijų atstovai, Palangos miesto tarybos nariai, savivaldybės administracijos darbuotojai, savivaldybės įmonių ir įstaigų darbuotojai. Atskirų grupių darbą koordinuoja Koordinacinė darbo grupė.

Toliau vykstančiame Palangos miesto strateginio plėtros plano iki 2030 m. parengimo etape, aptarta Palangos miesto vizija, rengėjams (UAB „Smart Continent“) suformuluotos pagrindinės vizijos idėjos, galimi jos aspektai bei svarstyti vertinimo rodikliai. Šie posėdžiai – itin aktualūs ir svarbūs, nes suformuotos vizijos pagrindas padeda įgyvendinti tolimesnius kurorto vystymosi prioritetus, tikslus ir uždavinius.

Palangos miesto strateginis plėtros plano iki 2030 m. parengimo darbus planuojama baigti iki 2021 m. vasario mėnesio.

Rengiant šį svarbų dokumentą bus atlikta aktualių duomenų analizė, metų pabaigoje numatytas viešasis svarstymo renginys, o Savivaldybės tarybai tvirtinti strateginį miesto plėtros iki 2030 m. planą numatoma pateikti 2021 m. pradžioje.

Kviečiame palangiškius būti aktyvius ir išreikšti savo nuomonę, idėjas, pageidavimus dėl Palangos strateginio plano rengimo iki 2030 m. Nuoroda: https://www.palanga.lt/administracine-informacija/strateginis-pletros-planas-2021-2030-m./gyventoju-ir-verslininku-nuomone/6994).

Palangos miesto strateginis planas parengimo darbai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938