Nemokamos teisinės konsultacijos telefonu „Lietuvos teismai: Jūs klausiate – mes atsakome!“

Nemokamos teisinės konsultacijos telefonu „Lietuvos teismai: Jūs klausiate – mes atsakome!“

Artėjant pagrindinio šalies įstatymo – Lietuvos Konstitucijos – dienai ir tradiciškai Europos Sąjungos valstybėse minimai Europos teisės dienai, šalies teismų darbuotojai kartu su Lietuvos advokatais ir antstoliais spalio 23 dieną teiks nemokamas teisines konsultacijas.

Vadovaujantis paskutinėmis su COVID-19 plitimu susijusiomis rekomendacijomis ir kad būtų apsaugoti ne tik konsultacijas teikiantys Lietuvos teismų darbuotojai, bet ir besikreipiantys pagalbos žmonės, nemokamos teisinės konsultacijos visoje šalyje bus teikiamos nuotoliniu būdu – Lietuvos teismų nurodytais telefonais.

Ne vienus metus organizuojamos nemokamos teisinės konsultacijos „Lietuvos teismai: Jūs klausiate – mes atsakome!“ sulaukia didelio gyventojų aktyvumo. Jų metu profesionalūs teisininkai pataria, kaip apginti savo teises, kokių dokumentų reikia teismui, ką daro teisėjas, antstolis ar advokatas.

Nemokamos teisinės konsultacijos „Lietuvos teismai: Jūs klausiate – mes atsakome!“ visoje šalyje vyks spalio 23 dieną nuo 9.00 iki 15.00 val. Numatoma, kad vienos konsultacijos telefonu laikas truktų iki 15 min. Išankstinė registracija nebūtina.

Kviečiame gyventojus spalio 23 d., penktadienį, nuo 9.00 iki 15.00 val. skambinti žemiau nurodytais telefonais ir Jums bus suteikiama informacija pagal teismų kompetenciją. Esant poreikiui, skambinančiajam bus rekomenduojama kreiptis į renginio partnerius – Lietuvos antstolius ir advokatus.

Plungės apylinkės teismo rūmų kontaktai:

Plungės apylinkės teismo Kretingos rūmai

8 445 78592

Plungės apylinkės teismo Palangos rūmai

8 460 53403

Plungės apylinkės teismo Plungės rūmai

8 448 73049

Plungės apylinkės teismo Skuodo rūmai

8 440 2954

Nemokamos teisinės konsultacijos telefonu Plungės apylinkės teismas Plungės apylinkės teismo Palangos rūmai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937