Pasirengimą sezonui „Žalgirio“ krepšininkai tęsia Palangoje (VIDEO)

Pasirengimą sezonui „Žalgirio“ krepšininkai tęsia Palangoje (VIDEO)

Sekmadienį rytinę treniruotę „Žalgirio“ arenoje surengę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai toliau ruoštis sezonui išvyko į Lietuvos pajūrį. Keturių dienų stovykloje Palangoje žalgiriečiai ne tik treniruosis, bet ir jau šį vakarą sužais kontrolines rungtynes su Panevėžio „Lietkabelio“ komanda.

Ankstesniais metais Lietuvos čempionai ruoštis sezonui keliaudavo į užsienį, tačiau dėl šiuo metu pasaulyje siautėjančios pandemijos tokios minties buvo atsisakyta.

„Darbas per daug nesikeis nuo to, ką paskutiniu metu darėme Kaune. Šiuo metu jau įsitraukėme į draugiškų rungtynių ritmą ir daugiau darbas vyksta su krepšiniu. Pakeisti aplinką nusprendėme tam, kad komanda pabūtų kartu. Yra daug naujų žaidėjų ir kai kam reikia daugiau laiko įsivažiuoti bei pasijusti komandos dalimi“, – po rytinės pirmadienio treniruotės Palangoje pasakojo komandos fizinio rengimo treneris Sigitas Kavaliauskas.

Pasak specialisto, „Žalgirio“ komandos pasirengimas sezonui vyksta pagal planą, kuris buvo sudarytas pačioje pasirengimo pradžioje. Dabar kauniečiai jau žvalgosi į savaitgalį „Žalgirio“ arenoje vyksiantį „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ turnyrą.

„Ką buvome suplanavę prieš pasirengimo pradžią, viskas vyksta pagal planą. Dabar tikslai yra palaipsniui sumažinti krūvius, kad žaidėjai būtų optimalios formos, nes turnyre laukia aukšto lygio komandos ir rungtynės dvi dienas iš eilės. Norime, kad žaidėjai negautų traumų ir būtų pasiruošę žaidimui“, – teigė S.Kavaliauskas.

Trumpa išvyka ir lokacijos pakeitimu džiaugėsi ir „Žalgirio“ aukštaūgis Martinas Gebenas, kuris buvo patenkintas komandos draugų motyvacija rengiantis sezonui.

„Trumpa treniruočių stovykla, pavyko išvykti iš Kauno ir pakeisti aplinką. Nesinori įlysti į rutiną, nes visur tos pačios vietos, tie patys veidai. Tikiuosi, kad ši išvyka mums išeis į naudą. Visi yra geri vyrai – gerai nusiteikę ir stengiasi dėl komandos“, – „Žalgiris TV“ komandai teigė vidurio puolėjas.

Žalgiris
Žalgiris Palanga stovykla
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938