Palangos mero sveikinimas Mokslo ir žinių dienos proga

Palangos mero sveikinimas Mokslo ir žinių dienos proga

Mieli pedagogai, mokiniai, studentai, mokinių tėvai,

prasidedantis ruduo ir vėl dovanoja prasmingą šventę – Mokslo ir žinių dieną. Rugsėjo 1-oji yra diena, plačiai atverianti vartus į nelengvą, tačiau kartu ir labai įdomų pažinimo, mokslo ir naujų patirčių pasaulį. Tai diena, ženklinanti naują pradžią visai švietimo bendruomenei – tiek mokiniams, tiek pedagogams, tiek ir mokinių tėvams.

Gerbiami mokytojai, Rugsėjo 1-ąją ir vėl pasitinkate brangiausią visuomenės turtą – mūsų vaikus. Su meile, rūpesčiu ir šypsena veskite juos mokslo ir žinių keliu, išmokykite vaikus ne tik klausytis bei klausti, bet ir rasti atsakymus. Te jūsų nelengvą bei prasmingą darbą kasdien lydi sėkmė, pasitikėjimas ir abipusė pagarba. 

Mieli mokiniai, te kiekviena mokykloje praleista diena jums atneša ne tik naujų žinių bei patirčių, bet ir daugybę smagių, jus dvasiškai praturtinančių akimirkų. Būkite smalsūs, stropūs, imkite iš mokyklos viską, ką ji jums duoda. Nebijokite klausti, klysti ir taisyti savo klaidas, atkakliai siekite užsibrėžto tikslo ir neabejokite – jus lydės sėkmė.

Brangūs mokinių tėvai, pasitikėkite savo vaikais bei juos ugdančiais pedagogais, bendradarbiaukite su mokykla bei būkite aktyvi švietimo bendruomenės dalis. Juk jūsų indėlis į mokyklos gyvenimą yra labai svarbus ne tik pedagogams, bet ir jūsų mokinukams.

Te naujieji mokslo metai būna sėkmingi kiekvienam švietimo bendruomenės nariui, te atneša jie tik prasmingas ir reikšmingas permainas. Sėkmės žengiant mokslo, žinių bei pažinimo keliu.

Su Mokslo ir žinių diena, mieli palangiškiai ir šventojiškiai.

Palangos miesto savivaldybės tarybos ir administracijos vardu

meras Šarūnas Vaitkus

Sveikinimas Mokslo ir žinių dienos proga Palangos meras
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937