Neringos policijos pareigūnai itin operatyviai surado visus 10 pastarosiomis dienomis kurorte pavogtus dviračius

Neringos policijos pareigūnai itin operatyviai surado visus 10 pastarosiomis dienomis kurorte pavogtus dviračius

Per praėjusį savaitgalį Neringos mieste ilgapirščiai nugvelbė dešimt dviračių. Intensyviai vagystes tyrę pareigūnai, gavę informacijos, sekmadienį, liepos 12 d., miške, netoli Purvynės g., Nidoje, aptiko tris paslėptus, kaip įtariama, vogtus dviračius. Pareigūnai spėjo, kad vagys turėtų grįžti jų pasiimti, todėl ėmėsi neatidėliotinų veiksmų. Liepos 15 d. apie 2 val. nakties Purvynės g., pareigūnai sustabdė krovininį automobilį „Renault  Trafic“, kuriame buvo rasti dar du, kaip įtariama, vogti dviračiai. Automobilį vairavęs 1991 m. gimęs vyras ir kartu važiavusi 1990 m. gimusi moteris uždaryti į areštinę.

Tęsdami dviračių vagysčių tyrimą, apklausę liudytojus ir atlikę kratą viename buvusios garažų bendrijos pastate Purvynės g., rūsyje, pareigūnai aptiko dar penkis, kaip įtariama, vogtus dviračius. Taigi, veikdami kryptingai ir itin operatyviai – per tris dienas – Neringos policininkai surado visus pastaruoju metu kurorte ilgapirščių, galimai, nugvelbtus dviračius.

Sulaikytiesiems vyrui ir moteriai dėl vagysčių pareikšti įtarimai. Jie yra anksčiau teisti, vyras – ne vieną kartą. Ikiteisminis tyrimas – tęsiamas.

Klaipėdos apskr. VPK
Neringa policija dviračių vagys
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936