Palangos atvira jaunimo erdvė nuo liepos veikia ilgiau

Palangos atvira jaunimo erdvė nuo liepos veikia ilgiau

Palangos atvira jaunimo erdvė „Be stogo“, įsikūrusi Palangos kultūros ir jaunimo centre, Kurhauzo palėpėje (Grafų Tiškevičių al. 1), įsibėgėjus vasarai veiks ilgiau – nuo liepos 1 d. jaunimas čia laukiamas antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais ir penktadieniais nuo 14 iki 19 val.

Atvira jaunimo erdvė skirta visiems 14–29 metų jaunuoliams, norintiems įdomiai ir saugiai praleisti laisvalaikį, bendrauti, susipažinti, užsiimti įvairiomis veiklomis, sužinoti naujų įdomių dalykų. Ji taip pat yra prieglobstis įvairioms jaunimo organizacijoms, čia didelis dėmesys skiriamas savanorystės populiarinimui, aktualios jaunimui informacijos teikimui.

Vien praėjusiais metais atvirojoje jaunimo erdvėje „Be stogo“ buvo suorganizuota daugiau nei 15 įvairių veiklų, susitikimų, mokymų. 2019 metais Palangos jaunimas vykdė septynias iniciatyvas, kurios buvo skirtos ne tik jaunimo užimtumui, kūrybinei veiklai ar sportui, bet ir skatino ekologinį sąmoningumą, aplinkai draugišką gyvenimo būdą. Šiais metais Palangos jaunimas įgyvendina 5 inciatyvas, kurių projektai finansuoti ar iš dalies finansuoti Palangos miesto savivaldybės lėšomis.

Norintieji prisijungti prie jaunimo veiklų, turintys idėjų, pastabų ar pasiūlymų, taip pat besidomintieji savanoryste visada laukiami Atvirojoje jaunimo erdvėje „Be stogo“, kuri įsikūrusi Grafų Tiškevičių al. 1. Taip pat visada galite kreiptis į Palangos kultūros ir jaunimo centro jaunimo darbuotoją Astą Tiškutę (tel. 8 684 90 741) arba į Palangos miesto savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorę Laurą Grendienę (tel. 8 684 54 628).

Daugiau informacijos galima rasti ir socialinio tinklo Facebook paskyrose: Palangos JRK, Palangos atvira jaunimo erdvė „Be stogo“, Palangos savanoriai, Palangos jaunimo reikalų taryba.

Palangos atvira jaunimo erdvė „Be stogo“ darbo laikas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938