Patvirtinta 49 mirtis nuo koronaviruso Lietuvoje

Patvirtinta 49 mirtis nuo koronaviruso Lietuvoje

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Vilniaus departamento vadovė Rolanda Lingienė trečiadienį pranešė apie dar vieną mirties nuo koronaviruso atvejį Lietuvoje. Asmuo, anot jos, mirė Kauno klinikinėje ligoninėje.

„Deja, šiandien ryte, prieš 10 valandą, buvo gauta informacija iš Kauno klinikinės ligoninės apie dar vieną mirtį, asmuo prieš tai gydytas Respublikinėje Kauno ligoninėje. Asmuo priklausė rizikos grupei, pagal savo amžiaus ir lydinčius susirgimus“, – spaudos konferencijos metu pranešė R. Lingienė.

Anot jos, anksčiau, tai yra antradienį, pranešta apie asmens mirtį nuo koronaviruso, kuris mirė Klaipėdos universitetinėje ligoninėje. Pasak R. Lingienės, anksčiau šis žmogus buvo gydomas Kartenos palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninėje. Asmuo priklausė rizikos grupei, sirgo kitomis ligomis.

R. Lingienės teigimu, informacija apie kitą mirtį nuo koronaviruso antradienį gauta Šiaulių Respublikinės ligoninės: mirė Joniškio rajono gyventojas, priklausęs rizikos grupei.

Pasveikusiųjų daugiau negu sergančiųjų

Pasak NVSC atstovės, šiuo metu Lietuvoje koronavirusu užsikrėtę 659 žmonės. Anot R. Lingienės, šiuo metu nuo COVID-19 pasveiko 718 asmenų.

LRT
koronavirusas Lietuva infekcija karantinas liga susirgimai užsikrėtimai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936