Andrea Bocelli sekmadienį surengs nemokamą koncertą Milano Duomo katedroje

AP nuotr.
AP nuotr.

Velykų sekmadienį (balandžio 12 d.), Italijos tenoras ir pasaulinė muzikos ikona Andrea Bocelli pasirodys tuščioje Milano Duomo Katedroje. Pasirodyti šventykloje jį pakvietė Milano meras bei arkivyskupas.

„Dieną, kai visi švenčiame pasitikėjimą gyvenimo pergale, aš jaučiuosi pagerbtas ir laimingas galėdamas atsakyti „Si“ į miesto ir Milano Duomo Katedros pakvietimą“. Su tokiais žodžiais Andrea Bocelli priėmė pakvietimą iš Milano miesto.

Koncerte žiūrovų nebus ir bet koks lankytojų patekimas į Katedrą koncerto metu bus draudžiamas, bet koncertą pamatyti ir išgirsti galės visi norintys A. Bocelli „YouTube“ kanale nuo 20 valandos Lietuvos laiku.

Koncertas simbolizuoja meilės ir vilties žinutę Italijai ir pasauliui. Žymioji Milano Duomo katedra, kuri šiuo metu uždaryta visiems, atvers savo duris išskirtinai Andreai Bocelli, kuriam akomponuos katedros vargonininkas Emanuele Vianelli, grosiantis vienais didžiausių pasaulyje vargonų.

Kruopščiai atrinkti penki kūriniai išryškins nuostabų Andreos Bocelli balsą.

Bocelli, kartu su savo vardo fondu, tęsia paramos kampaniją skirta kovai su COVID-19. Andreos Bocelli fondas pradėjo lėšų rinkimą skirtą padėti ligoninėms įsigyti visą reikiamą įrangą medicinos darbuotojų apsaugai.

LRT
COVID-19 Andrea Bocelli Emanuel Italija Italijos Muzika
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936