„Shodan“ kovos Jonavoje

Algimanto Barzdzio nuotr.
Algimanto Barzdzio nuotr.

Savaitgalį Jonavoje įvyko 2020 metų Lietuvos suaugusiųjų pilno kontakto kyokushin karatė čempionatas, kuriame varžėsi Karatė mokyklos „SHODAN“ sportininkai.

Puikiai pasirodė ir vicecečempionės titulą svorio kategorijoje virš 65 kg pelnė Julija Balčiūtė. Jau pirmoje kovoje pateikė sensaciją įveikdama favorite laikytą Europos čempionę Rimą Lisinskaitę, o finale po atkaklios kovos nusileido Pasaulio čempionei Brigitai Gustaitytei. Julija yra Europos jaunių čempionė, viena perspektyviausių jaunųjų kovotojų, jai tai buvo pirmosios varžybos suaugusių varžybose.

Vicečempione iki 60 kg taip pat tapo Jūratė Milašiūtė, pirmoje kovoje po kelių pratęsimų buvo nusileista Elizai Rackevič, o sekančioje kovoje Jūratės varžovė nepasirodė dėl patirtos traumos, tad jai buvo įskaityta pergalė. 

Jau kitą savaitgalį įvyks Lietuvos kyokushin karatė rinktinės stovykla, kurioje paaiškės kas atstovaus rinktinę balandžio 4 d. Europos čempionate Gruzijoje.

Karatė mokyklos „SHODAN“ treneriai džiaugiasi, kad jaunimas noriai dalyvauja suaugusių varžybose ir sugeba užimti prizines vietas, kurios atveria galimybes atstovauti Lietuvą tarptautinėse varžybose.

Lietuvos suaugusiųjų pilno kontakto kyokushin karatė čempionatas Jonava Julija Balčiūtė Jūratė Milašiūtė Karatė mokykla „SHODAN“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937