Kviečiame į naujai renkamą dailės terapijos grupę Palangoje

 Kviečiame į naujai renkamą dailės terapijos grupę Palangoje

Kviečiame į naujai renkamą dailės terapijos grupę Palangoje. Vietų skaičius ribotas, tad suskubkite registruotis.

Dailės terapija – tai raktas į jūsų vidinį pasaulį, padedantis suprasti savo emocijas, jausmus, besikartojančias reakcijas įvairiausiose gyvenimo situacijose. Savęs gilesnis pažinimas prašosi laiko sau, dėmesio ir įsisąmoninimo.

Dailės terapijos užsiėmimuose kūrybiniais metodais mokomasi reikšti mintis, jausmus ir patyrimus piešiant, tapant, lipdant ar naudojant kitas meninės raiškos priemones, kurios padeda giliau pažinti save, užgydyti emocinių traumų pasekmes, tobulėti ir judėti link jums patiems priimtinesnio gyvenimo būdo. Mūsų pasąmonė – tai sakralinė vieta, kurioje galima atrasti atsakymus į pačius svarbiausius gyvenimo klausimus bei pasisemti jėgų pokyčiams judant gyvenimo keliu į priekį. Dailės terapijos užsiėmimai vyksta uždaroje grupėje (6-8 žmonės).

Procesui vadovauja psichologė, dailės terapijos specialistė, padėsianti jums įsijungti į kūrybinį procesą bei jį panaudoti ugdant save ir sprendžiant psichologines problemas.

Svarbu, jog grupę lankyti visi dalyviai pradėtų bei baigtų kartu. Prieš prasidedant grupei būtinas individualus susitikimas su psichologe.

Nemokami užsiėmimai vyks rugpjūčio 28 d. 15 val. Registracija ir informacija: tel. nr. 8 694 91354 arba adresu Jūratės g. 42, Palanga.

Dailės terapija renkamos grupės Palanga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936