Palangoje koncertuos dainininkė iš Izraelio Reut Rivka Shabi su tarptautine grupe „KK Pearls“

Palangoje koncertuos dainininkė iš Izraelio Reut Rivka Shabi  su tarptautine grupe „KK Pearls“

Birželio 21 d. „Ramybės“ kultūros centre (Vytauto g. 35, Palanga) koncertuos dainininkė iš Izraelio Reut Rivka Shabi ir tarptautinė grupė iš Lenkijos – pianistas Krzysztofas Kobylińskis, boso gitaristas iš KolumbijosEdi Sanchez, gitaristas Dima Gorelikas ir perkusininkasWaldemaras Lindneris. Visi kartu tai – KK Pearls.

„KK Pearls“ atliekama muzika puikiai išreiškia daugiakultūriškumą, atsiradusį dėl menininkų įvairių šaknų ir jų meno šaltinių. Lyderio Krzysztofo Kobylińskio kompozicijos palieka muzikantams plačią erdvę improvizacijai. Subtili technika leidžia Dimai Gorelikui laisvai improvizuoti Ukrainos ir Artimųjų Rytų motyvais. Jo grojimas gitara organiškai dera su Edi Sanchez bosinės gitaros meistropartijomis. Waldemaras Lindneris, etnodžiazo perkusininkas, atlieka ne tik ritmo funkciją, bet yra ir pilnavertė muzikinių kokteilių, kuriuos sukūrė menininkai, sudedamoji dalis. Kaip pianistas, o čia kaip kompozitorius ir lyderis, Krzysztofas Kobylińskis intelektualiai išreiškia muzikoje esančias emocijas, suteikdamas melodikai originalių spalvų. O beribis, hipnotizuojantis Reut Rivka Shabi balso žavesys nuskraidina klausytojus į kitą realybę.

Dainininkė iš Izraelio Reut Rivka Shabi vilioja auditorijos širdis dainuodama neįprastai, hipnotizuojančiai atliekant improvizacijas. Keturiolikos metų ji jau debiutavo su Izraelio filharmonijos orkestru. Reut Rivka yra baroko, operos, šiuolaikinės, world ir džiazo muzikos atlikėja, universalus vokalas ir puiki improvizatorė. Dainininkė nuolat ieškodama naujo įkvėpimo bando vis kitus muzikos žanrus. „Lakštingala“ („De Volkskrrant“), „unikali ir nepamirštama“ („Collector“), „tikras fenomenas“ (GogolFest) – tai apie Reut Rivka Shabi.

Ramybės kultūros centras koncertas KK Pearls Reut Rivka Shabi
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938