Rytoj baigiamas šildymo sezonas

Pagaliau gyventojai galės su palengvėjimu atsikvėpti, nebereikės mokėti nemažų sąskaitų už šildymą. Nuo pirmadienio skelbiama šildymo sezono Palangos miesto savivaldybės teritorijoje pabaiga.

Šiemet šildyti bus baigta gerokai anksčiau nei pernai. Pixbay nuotr.

Šildymo sezono pabaigą patvirtina Palangos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus balandžio 13 d. įsakymas. Jis priimtas atsižvelgiant į Šilumos tiekimo ir vartojimo taisykles, taip pat į Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos prie Aplinkos ministerijos orų prognozes.

Palangos miesto ikimokyklinio, bendrojo ugdymo ir neformaliojo vaikų švietimo mokyklų vadovai yra įgalioti savarankiškai priimti sprendimus dėl šildymo sezono pabaigos.

Šiemet šildyti bus baigta gerokai anksčiau nei pernai, todėl tikėtina, kad susitaupys palangiškių pinigai, pensininkams nebereikės skaičiuoti dienų iki pensijos, studentai galės gauti daugiau kišenpinigių iš tėvų. Tikimasi, kad orai bus geri, ir besišypsanti pavasario saulė atneš daug malonių akimirkų, o išjungus šilumos tiekimą, gyventojus džiugins palankūs pavasariški orai.

„V.P.“ inf.

sildymosezonas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937