Kiekviena diena Viloje Komodoje prasideda ir baigiasi taip pat. Mintyse vienintelis noras - tobulėti. Būtent todėl visada džiaugiamės galėdami bendrauti ir dirbti su panašiais į mus savo gyvenimo aistros fanatikais. Būtent tokiu visiškai nuoširdžiai galėtumėme pavadinti Joną.

Vieną dieną iš pagrindų pakeitęs savo gyvenimo kryptį, dabar Jonas Lingys – profesionalus putojančio duonos gėrimo someljė. Lygiai taip pat, kaip mes galėtumėme dienų dienas kalbėti apie močiučių išmokintas technikas virtuvėje arba prieskonius, Jonas, tikriausiai, drąsiai kalbėtų ir kalbėtų apie auksinį duonos gėrimą.

Kaip įdomu, tiesa?

Taigi, kviečiame pabūti kartu.

Sezoniška penkių patiekalų degustacinė vakarienė, putojančio duonos gėrimo deriniai ir dar daugiau bendravimo. Tomis pačiomis, širdžiai mielomis maisto ir gėrimų temomis.

Dalyvauja Jonas Lingys ir visa Vilos Komodos šeima.

Mūsų dvi salės jaukiai nedidelės, todėl kviečiame artimuosius – mūsų svečius, rezervuoti vietas iš anksto.

Vakaro valgiaraštį skelbsime savaitę prieš renginį, tačiau, kaip visada, laukiame svečiuose visų.

Kaina svečiui – 50 eurų su gėrimais

Rezervuokite: [email protected] +37062037977

/

At Vila Komoda we start and finish our day with the same & only goal - to progress each day. Therefore, we feel grateful to be surrounded by and to work with our dearest guests as well as people who are true believers in what they do. One of those people is our recently made friend, Jonas Lingys.

Having changed his career path at one point of his life, Jonas is a professional bubbly bread drink sommelier. Even the first time we met him, the man had just one hand free to shake – he held an exclusive six pack of golden coloured bottles in the other. After meeting this accomplished man, we simply have no doubt that if we could talk for hours and hours about spices, food and techniques in the kitchen, taught by our grandmothers, Jonas could probably talk about the mentioned drink even longer.

& that’s what gives us goose bumps.

So, we’re inviting you to share this experience with us.

Seasonal five courses tasting dinner, five perfectly paired glasses of golden, bubbly drink. Food & drink talk, introductions.

Evening’s hosts – Jonas Lingys plus Vila Komoda family.

Our two dining rooms are cosy yet limited. We invite you to book in advance.

Evening’s menu available prior dinner.

All are invited, all are welcome.

Tasting dinner with drinks per person – 50 euros.

To book: [email protected]tor +37062037977