Evelina ir Gytis Šimelioniai kviečia į muzikinius susitikimus Jono Šliūpo muziejaus kiemelyje
Evelina ir Gytis Šimelioniai – Klaipėdoje gyvenantys aktoriai ir dainininkai. Gytis kuria muziką spektakliams vaikams ir paaugliams, Evelina režisuoja ir atlieka vaidmenis muzikiniuose spektakliuose bendradarbiaudama su Klaipėdos koncertų sale. Pastaraisiais metais kūrybinis duetas jaunajai publikai pristatė nemažai savo kurtų spektaklių, o vasarą šalia repeticijų kviečia į muzikinius-teatrinius susitikimus ne tik gimtajame mieste.
Rugpjūčio 11 d. 15 val. Evelina ir Gytis kviečia teatrinę edukaciją “Istorijos iš teatro”, kur publikai žada ne tik muzikinių intarpų iš savo spektaklių, bet ir smagių teatrinių improvizacijų kartu su jaunaisiais renginio dalyviais. Žiūrovų laukia jauki popietė Jono Šliūpo muziejaus kiemelyje - intriguojančios istorijos iš teatro užkulisių, spektaklių kūrimo paslaptys ir pratimai, padėsiantys įveikti scenos baimę.
Rugpjūčio 19 d. 15 val. šeimas su 5-12 m. vaikais atlikėjai kvies išgirsti dainas iš muzikinių spektaklių “Lietaus nykštukai”, “Anei šioks, anei toks”, “Šitas, kitas ir anas”, “Voro vestuvės” ir kt., o praktinėje dalyje – patiems atlikti kūrybines užduotis. Edukacijos dalyviai kartu su Gyčiu ir Evelina kurs dainą, kurią atliks visi drauge pritardami mušamaisiais instrumentais.
???? Edukaciniai užsiėmimai vyks Jono Šliūpo muziejaus kiemelyje, Vytauto g. 23A, Palanga.
????? Vienos edukacijos kaina – 2 Eur.