Valstybės Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo ir Tautiškos giesmės dienos proga jau šeštus metus iš eilės Palangoje organizuojama šventė, kurioje netrūks veiklų šeimoms, kurorto gyventojams ir svečiams.
13 val. - 16 val. ŠVENTĖ-PIKNIKAS „POZITYVIAI“
Grafų Tiškevičių al. 1, Palanga
Interaktyvios veiklos, žaidimai, linksmybės su DokiPoki animatoriais
Pirmą kartą bendradarbiaujant su Hocopack, jauniausieji šventės dalyviai galės sukurti ekologišką kartoninę tvirtovę ar Gedimino pilies bokštą, nuspalvinant jas mėgstamiausiomis spalvomis ar piešiniais. Šventės vedėjai taip pat dovanos visiems kartonines karūnas, o aktyviausiųjų dalyvių laukia „Vakaro žvaigždės“ dovanėlės – žurnaliukai „Vakaro Žvaigždelė“ bei labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ knygutės vaikams. Baldų gamyba „UAB Medis“ šventinio pikniko metu įkurs poilsio zoną su interaktyviais mediniais žaidimais.
18 val. DRAMOS ŠOKIO SPEKTAKLIS „MINDAUGAS“
Palangos koncertų salė, Vytauto g. 43, Palanga
Bilietus platina WWW.BILIETAI.LT
21 val. TAUTIŠKA GIESMĖ APLINK PASAULĮ
PALANGOJE:
Ant Birutės kalno
Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje
Jūratės ir Kastyčio skvere
ŠVENTOJOJE:
Centrinėje aikštėje
Prie gelbėjimo stoties
_______________
Renginyje gali būti fotografuojama ir/ar filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, o šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar kitose media priemonėse.