AURELIJUS GLOBYS IR ZBIGNIEV LEVICKI
„ Amžiaus dvikova: smuikas ir gitara“
2 RAUNDAS !!!
Į muzikos ringą sugrįžta „Smuiko ir gitaros amžių dvikova“, kurioje bus gausu emocijų ir aistringo muzikos skambesio. Muzikiniame ringe antram raundui susitinka seni bičiuliai – Zbignevas Levickis, pirmasis Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro smuikas, ir gitaros virtuozas Aurelijus Globys.
Gitara ir smuikas – skirtingi instrumentai, tačiau abu jie gali savitai atskleisti repertuarines, technines, stilistines galimybes. Koncerte skambės gerai žinomų klasikinių kūrinių virtuoziškos improvizacijos ir specialiai šiam projektui parašyti kūriniai.
Dvi skirtingos stichijos – gitara ir smuikas – atskleis savo dar nepažintas puses. Energijos, netikėtų derinių ir intrigos vakarą svarbiausia ne stilistinės vingrybės ar laimėjimas bet kokia kaina, o draugystė ir atsidavimas savo mūzai. Abiejų kovotojų siekis, tikime, bus išpildytas su kaupu – tai siekis, kad visi pajustų meilę tą, kurią abu sudėjo kurdami programą – karštą, atvirą ir drąsią!
Nepraleiskite šanso rugpjūčio 3 d. 20 val. Kurhauzo salėje tapti šios meistrų dvikovos liudininkais ir savo palaikymu bei aplodismentais nulemti kovos baigtį.