„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“: Antimaterinis koncertas | Palanga

„Per karantiną paliūdėjom savo kokone ir gana, atsigaukim – jau galima vėl paskraidyti!” – „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ kviečia į savo koncertą vasaros renginių erdvėje Palangoje po atviru dangumi „Oldman Parkas“ liepos 3 dieną.

„Jau labai ilgai nebuvo pasirodymų, todėl bet kuris koncertas šią vasarą bus ypatingas tiek mums, tiek klausytojams“, – pasakoja muzikantai. „Turim dosnų žiupsnį naujų, gerų ir aktualių dainų, todėl bus labai smagu jomis paskaninti savo pasirodymą ir pristatyti klausytojams.“

Pajūrio koncerte „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ne tik pasidalins nauja kūryba, bet sugros ir gerai žinomas energijos bombas „Į Venesuelą“, „Mažulė“, „Mangai“, „Gabalas antimaterijos“ iš visų savo albumų.

Grupė yra išleidusi tris albumus „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, „Problematika“ ir „Nieko nereikia daryt“. Koncerto programoje bus prisimintas kiekvienas iš jų.

________________

Bilietai brangs!

Bilietas negarantuoja sėdimos vietos, jų skaičius ribotas. Koncertas vyksta parkelyje, tad kviečiame nepasikuklinti ir, jei turite, su savimi pasiimti turistinę kėdutę ar pledą. 
 

Tai yra renginys, kuriame gali dalyvauti tik Galimybių pasą turintys žmonės, t.y. pasiskiepiję, šia liga persirgę arba gavę neigiamą tyrimo rezultatą.

Kaip įsigyti Galimybių paso QR kodą sužinokite čia: https://bit.ly/2RfOZiZ
 

Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Gabalas antimaterijos (official video) https://youtu.be/Ozf0Uz6b8KQ

Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Mažulė (official video)

https://youtu.be/Ig0XZFK8d2c