HUMORO IR MAGIJOS SHOW
Rugpjūčio 28d. 20 val.
PALANGOS KURHAUZO SALĖJE

Ar galite patikėti, kad aktorius komikas Artūras Orlauskas, gali parodyti magijos triuką ir perskaityti jūsų mintis? Ar magijos maestro Nicholas Kin gali papasakoti anekdotą geriau nei Artūras Orlauskas? Ar galit patikėti, kad humoro ir magijos show trunkantis beveik 2 valandas, prabėga nepastebimai kaip akimirksnis, bet pakili nuotaiką išlieka pusmečiui?
Kodėl du savo srities profesionalai nutarė dirbti bendrai ir kodėl jų šou vadinasi „21“? Todėl, kad 21 tai yra ir kortų žaidimas ir dar įdomiau - Artūras ir Nicholas yra gimę vieną dieną - balandžio 21 d. Tiek sutapimų negali būti atsitiktinai, tai tikra magija, todėl nieko kito neliko kaip kurti bendrą šou kartu „Du viename“ arba „21“.
Pirmą kartą Lietuvoje didžiausias interaktyvus humoro ir magijos show „21“- tai geriau nei skiepai, tai efektyviau nei sportas, tai naudingiau nei sintetiniai vitaminai. Nes humoras pagamina vitaminą c, o neįtikėtini magijos triukai geriausia priemonė nuo atminties sutrikimų. Dvi valandos aukščiausios prabos humoro ir profesionalios magijos, tai metinė vitaminų norma, metinė sudegintų kalorijų norma ir metinė bėgimo ristele norma. Ir visa tai patogiai sėdint su draugais ir šeima.
Tarptautinių humoro festivalių laureatas Artūras Orlauskas ir tarptautinių magijos konkursų laureatas Nicholas Kin beveik dviejų valandų programoje privers juoktis susiėmus pilvų ir aikčioti iš nuostabos net didžiausius skeptikus ir „zanūdas“. Nicholas Kin pristatys Lietuvos publikai savo naujausius magijos ir mentalizmo triukus, kuriuos jau matė Lenkijos, Anglijos, Baltarusijos ir Ispanijos žiūrovai ir žiūrovų ovacijos patvirtina aukščiausią jo profesionalumo klasę. Tuo tarpu humoro magistras Artūras Orlauskas ištrauks rimčiausius kozirius iš savo 40 metų kauptos anekdotų kolekcijos ir dar kartą nustebins ne tik savo anekdotų pasakotojo talentu, bet ir magijos triukais ir minčių skaitymo seansu bei neįtikėtinomis improvizacijomis
Humoro ir magijos show neriboja žiūrovų amžiaus, bet kūdikiai seansų metu miega prastai ir gali trukdyti kitiems žiūrovams.