„Žaliosios europiečių atostogos Palangoje 2020“ rugpjūčio 15 d. grįžta į Palangą ir kviečia pajūrio gyventojus bei poilsiautojus daugiau sužinoti apie Europos Sąjungos indėlį kovojant su klimato kaita, užtikrinant aplinkos apsaugą ir biologinę įvairovę.
Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje jau dvyliktą kartą populiariausiame Lietuvos pajūrio kurorte organizuoja įvairias edukacines ir kūrybines dirbtuves bei diskusijas apie tvaresnę, švaresnę ir saugesnę aplinką.

Palangos gyventojus ir svečius kviečiame leistis į pėsčiųjų žygį su mobiliosios programėlės #walk15 kūrėja Vlada Musvydaite. Žygis per Palangą – tai simboliškos šių metų renginio partnerių Kūrybos kampas 360 ir Giedriaus Bučo organizuojamo pėsčiųjų žygio dalyvių aplink Lietuvą „Už švarią Lietuvą“ (https://www.facebook.com/events/1073134673077139/) išlydėtuvės.

V. Musvydaite ves pažintinį 7 kilometrų ilgio žygį „Žaliuoju kursu per Palangą 2020“ ir kvies pažinti populiariausią Lietuvos kurortą kitaip. Maršrutas driekiasi per Palangos miestą ir yra patogus tiek šeimoms su vežimėliais, tiek žmonėms su augintiniais. Žygio dalyviai pamatys fontaną-skulptūrą „Gėlavandenės žuvys“, užsuks į Birutės paplūdimį, kuriame plevėsuoja Mėlynoji vėliava, aplankys kitas stoteles, susijusias su ekologija ir aplinkosauga. Žygis prasidės Palangos miesto centrinėje aikštėje šeštadienį, rugpjūčio 15 d., 15.45 val

ŽYGIS NEMOKAMAS, BET BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA: https://forms.gle/udKt6yZSWdq7qhnR6

Visi žygio dalyviai ne tik grožėsis nuostabiais vaizdais, aplankys Palangos įdomybes bet ir bus apdovanoti specialiais MEDINIAIS RENGINIO MEDALIAIS. Nepraleiskite vasariško, smagaus ir turiningo pasivaikščiojimo!

? ŽYGIS įeina į renginio „Žaliosios europiečių atostogos Palangoje 2020“ programą ?

Pėsčiųjų žygį „Žaliuoju kursu per Palangą 2020” pristato Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje. Po žygio Palangos centrinėje aikštėje ir BOOM parko prieigose iki 23 val. vakaro vyks kitos nemokamos renginio „Žaliosios europiečių atostogos Palangoje 2020" veiklos. Visa programa: https://www.facebook.com/events/338201777568324/