JUOZAS ERLICKAS PALANGOJE
Naujo CD „MĖLYNOJ STOTELĖJ“ pristatymas
Rugpjūčio 27d. 20val.
PALANGOS KONCERTŲ SALĖJE

...Na, ne! Nepagalvokite, kad Juozas Erlickas atsikraustė gyventi į Palangą. Tiesiog Juozas Erlickas įrašė naują savo dainų albumą. Pavadino jį ,,MĖLYNOJ STOTELĖJ‘‘ ir nori jį Jums pristatyti. Nori pristatyti jį skambiai – Palangos koncertų salėje. Tad skubame pranešti Jums apie tai pirmieji. Tai įvyks šių metų rugpjūčio 27d. 20.00 val. Tai štai!
Yra dar neapsilankiusių J. Erlicko koncerte? O, mielieji! Kad Jūs žinotumėte, kiek daug praradote... Na, galima būti nemačius daug ko. Pavyzdžiui Eifelio bokšto Paryžiuje. Tauerio tilto Londone, Onos bažnyčios Vilniuje ar net Kauno HES‘o – bet ramiai vaikščioti šia žeme nebuvus J. Erlicko pasirodyme?! Ne, ne! Skubėkite taisyti šią gyvenimo klaidą kol dar nevėlu. Kol įvairūs virusai dar visai mūsų neuždarė vienutėse. Beje – sklinda kalbos, kad geriausi vaistai nuo įvairiausių virusų yra naujasis J. Erlicko albumas ,,MĖLYNOJ STOTELĖJ‘‘. O dar sako, kai Juozas po koncerto pasirašo ant šio albumo, tai albumas tampa tarsi ,,palaimintas‘‘. Na ir tie ,,virusai‘‘, bent jau trumpam pasilpsta...
...Ar dar bereikia tęsti..?
Na, nebent dar pridėtume, jog J. Erlicko pasirodyme dalyvauja muzikos virtuozai Vytautas Mikeliūnas ir Daumantas Slipkus.