Pasaulio Trofėjaus Prancūzijoje (Trophée Mondial 2017) ir Pasaulio Taurės (Coupe Mondiale 2018) nugalėtojai alto ir akordeono duetas "Tutto a Dio": Greta Staponkutė-Rakau (altas) ir Augustinas Rakauskas (akordeonas) kviečia Jus į išskirtinį vasarišką koncertą Palangos Kurhauzo salėje rugpjūčio 1 d., 20 val.

Programoje skambės įvairių autorių muzika, dueto specialiai aranažuota šiai instrumentų sudėčiai.

Pasauliniuose konkursuose laurus skinantis alto ir akordeono duetas „Tutto a Dio“ yra vertinamas už charizmatišką ir širdį paliečiantį atlikimą, nuspalvintą profesionaliu ir kūrybišku muzikalumu. „Tutto a Dio“ tapo pirmaisiais Lietuvos atstovais prestižiniame konkurse „Trophée Mondial 2017“ Prancūzijoje pelniusiais pirmąją vietą konkurso istorijoje. Duetas yra pelnęs pirmąsias vietas tarptautiniuose konkursuose „Premio Internazionale di Castelfidardo 2017“ (Italija), „Coupe Mondiale 2018“ (Lietuva), Grand Prix „Sion-2014“ (Šveicarija).

Iš Lietuvos kilusių atlikėjų keliai susipynė 2012 metų vasarą, viešint Didžiojoje Britanijoje, kur kartu keliaudami, kurdami ir įgyvendindami bendras muzikines idėjas atlikėjai ėmė plėtoti koncertinę veiklą. Neįprasta klasikinių instrumentų, alto ir akordeono, kombinacija duete - unikalus ir žavingas išskirtinumas Lietuvos ir pasaulio scenose. „Tutto a Dio“ savo atliekama muzika pakerėjo klausytojus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje: Kalifornijoje, Meine, Floridoje, Niujorke, Baltimorėje, Niuhempšyre (JAV), Šveicarijoje, Latvijoje, Liuksemburge, Italijoje, Bulgarijoje, Graikijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Sofijos filharmonijoje Bulgarijoje.

Bilietus galima įsigyti 1 val. prieš koncertą.