Gegužės 9 diena turėjo būti ta diena, kai turėjo vykti gyvo „Auksinio proto“ XIII sezono uždarymas – sezono finalas. Tačiau realybė dabar yra kiek kitokia ir mes siūlome jums alternatyvią sezono pabaigą – uždaromąjį sezono žaidimą internetu.

Gegužės 9 dieną, šeštadienį, 18 valandą, pradėsime transliaciją – gyvo žaidimo alternatyvą, kuriame galės varžytis visi norintys internetu ir neišėję iš savo namų.

Kaip visa tai atrodys ir veiks?
Žaidimo transliacija vyks per platformą „YouTube“. Visos užsiregistravusios komandos žaidimo dieną, t.y. šeštadienį, gaus nuorodą į transliaciją, o kiekvienos komandos kapitonas bus įpareigotas prieš žaidimą suburti komandos narius kokioje nors video skambučių plaformoje (Messenger, Skype, Zoom ir t.t.). Tai reiškia, jog žaidimo metu kiekvienas žaidėjas savo kompiuteryje privalės atsidaryti du naršyklės langus: vieną, kuriame matys mūsų transliaciją, ir kitą, kuriame matys pokalbių su komandos nariais langą. Atsakymų pateikimo formą taip pat gaus kiekvienos komandos kapitonas – kaip ir gyvame žaidime, tik vienas asmuo turės pateikti komandos atsakymus.

Žaidimo formatas.
Šį kartą dėl techninių galimybių negalime daryti įprasto finalo formato, tad siūlome kiek modifikuotą penkių turų po vienuolika klausimų formatą. Jame bus neįprasta tai, jog kiekviena komanda galės atsakinėti į visus žaidimo bonusus, o kiekvieno jų vertė – 3 taškai.

Dalyvauti žaidime gali visi norintys, nes, kaip jau minėjome, tai nebus standartinis finalas – o labiau sezono uždarymo žaidimas, į kurį pretenduoti galėtų kiekvienas norintis ir mūsų pasiilgęs žaidėjas. Tačiau tam, kad galėtumėte žaisti, būtina išankstinė registracija el. paštu [email protected] – laiške būtinai nurodykite komandos pavadinimą bei miestą, iš kurio registruojatės. Registracijų laiškai priimami iki gegužės 9 dienos, 16:00 val. Uždarius registraciją, to paties šeštadienio 17 valandą, visi užsiregistravusieji gaus laiškus su nuorodomis į žaidimą (bei kitomis taisyklėmis), kuriomis reikės pasidalinti su komandos nariais (komandose gali būti 2-9 asmenys).

Žaidimas nemokamas. Tačiau jei manysite, jog norite mums simboliškai padėkoti už šį reikalą, transliacijos metu matysite rekvizitus, kuriais galėsite pervesti tokį dalyvio mokestį, kokį norėsite.

Rezultatų transliacijos metu nepažadame, nes jūsų gali būti daug, tačiau pasistengsime pateikti visus rezultatus tą patį vakarą po žaidimo mūsų Facebook‘o paskyroje.

Turite klausimų? Rašykite jau minėtuoju el. paštu ir pažadame atsakyti į visas jums rūpimas užklausas.

Štai ir viskas. Prisijunkite šeštadienį ir uždarykime bent simboliškai XIII-ąjį sezoną kartu! Iki greito :)