Vidas Bareikis, metų muzikos apdovanojimuose M.A.M.A 2019 pelnęs 3 įvertinimus („Metų atlikėjo“, „Metų koncertinio atlikėjo“ „Metų dainos“ kategorijose), ir toliau nežada mažinti apsukų bei skelbia apie artimiausius 7 koncertus, kuriuose su savo gerbėjais siautulingai atšvęs gimtadienį.
Artimiausias tikslas – aplankyti klausytojus skirtinguose Lietuvos kampeliuose ir pasidalinti su jais savo gimtadienio tortu: jau kovo 21 d. prasidės Vido Bareikio koncertinis turas, kurio pavadinimas – „Gimtadienis Ežero dugne“.
Septyni turo koncertai išsiskirs savo šventine atmosfera, energija, tik šiam atlikėjui būdingu artimu bendravimu su publika ir, žinoma, gera nuotaika, kuri yra Vido vizitinė kortelė.
Koncertinę programą jis ruošia atsakingai, užsimena, kad bus galima išgirsti ne tik originalią ankstyvąją kūrybą, bet ir didžiuosius naujus hitus, tokius kaip „Ežero dugne“ ar „Pažiūrėk į mane, Mama“.
„Labai pasiilgau tokio pobūdžio koncertų. Nors jie sąlyginai mažesni, tačiau nekantrauju susitikti su savo publika ir apibėgti juos visus, pabendrauti akis į akį, pasikeisti gera energija“, – kalbėjo Vidas.
Turo „Gimtadienis Ežero dugne“ koncertai vyks: kovo 21 d. Plungės kultūros centre, 25 d. – Alytaus kultūros ir komunikacijos centre, 28 d. – Mažeikių kultūros centre, balandžio 1 d. – Panevėžio bendruomenių rūmuose, balandžio 3 d. – Palangos koncertų salėje, balandžio 23 d. – Jonavos kultūros centre, gegužės 1 d. – Šiaulių koncertų salėje „Saulė“.