Dar niekada nesu mačiusi ar patyrusi tokio nuoširdaus ir palaikančio bendravimo bei palaikymo tarp moterų kaip šiuose vakaruose.

Yra daugybė nuostabių moterų, kurios yra sėkmingos, stiprios, gražios, tačiau nesijaučia laimingos, nesidžiaugia, nėra palaikomos ar išgirstos gyvenime. Kviečiu prisijungti į moterišką kompaniją tas merginas/moteris, kurios nori būti LAIMINGOS, nori DŽIAUGTIS, ir MYLĖTI. Darbas su savimi vienas svarbiausių darbų gyvenime. Buvimas moteriškoje kompanijoje svarbus kiekvienai moteriai. Susirinksime jaukiai, džiugiai ir naudingai praleisti laiką.

Kažkada turejau tikrai daug neigiamų įsitikinimų dėl moteriškos kompanijos, kuriuos pakeičiau ir turinčioms tokių įsitikinimų rekomenduočiau ateiti ir patirti. 

Pastebėjau, kad žmonėms labai trūksta tikro ryšio, o dėl to kyla daugybė problemų, todėl buriamės kartu praleisti kokybiškai laiką, šviestis, sąmoningėti, gauti ir suteikti palaikymą. Bus vaišės su arbata.


RENGINIO EIGA

• Energetiniai pratimai neutralizuotis. Šiuos pratimus galėsite pritaikyti savo kasdieniniame gyvenime.
• Trumpa meditacija. Aš viską papasakosiu kas ir kaip, pravesiu. Patirtis nėra reikalinga.
• PASKAITA: Kas yra džiaugsmas? Iš kur jis atsiranda? Ar įmanoma džiaugtis kiekviena diena? Ką daryti, kad džiaugsmo vis daugėtų? Kodėl nesidžiaugi?
• Klausimai - atsakymai.
• Pasidalinimai. Pasidalinsime viena su kita savo patirtimi, suvokimais.

*BŪTINA REGISTRUOTIS man parašant privačiai - vietų skaičius LABAI RIBOTAS. Pažymėjimas ant renginio be žinutės man nesiskaito kaip prisiregistravimas. 

Atlygis: kiek jums pasirodys verta/norėsite.


Jei turite klausimų, rašykite man asmeniškai.
Lauksiu jūsų visų, kurios norėsite atvykti. 

Oksana